DutchVideo 2018

Zegt: “Halleluja!”

Hij heeft de satan ontwapend en de dood overwonnen. Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus leeft! (After clicking the video, wait for a moment until it plays.)

Gepubliceerd op 3 mei 2018 door Evangelical Endtime Machine International

Please share and do not change © BC

Volledige weergave:

Hallo, van harte welkom! Ik ben Profeet Benjamin Cousijnsen. Op 3 mei 2018 bracht een bode engel Gods een boodschap over, die ik graag met u wil delen.

Shalom! Ik begroet u in de almachtige Naam van Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus.

Zegt: “Halleluja!”
Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus leeft. Hij leeft voor mij, maar ook voor u, die naar mij hoort.

“Hij heeft de satan ontwapend en de dood overwonnen. Halleluja! Het graf is verlaten en de strijd is gestreden in mijn plaats, en Zijn wonderbare, kostbare Bloed waste mij rein, en ik ben vrij van zonden. Er is geen aanklacht meer. Halleluja! Ik wil U danken, dat U voor mij gestreden hebt, en de enige Heer en Koning bent en de bolwerken van satan verbroken hebt. Halleluja! Heer, ik open mijn mond. Ik ben vol van dank, en ik vraag U ook om Uw zegen uit te storten, Uw heilige vuur. Verbreek elke vloek. Kom met Uw vuur en kracht, en herstel mij, ook van mijn ziekten en lichamelijke klachten. O, kom maar, Heilige Geest van God! U regeert in mij. Ik geef mij geheel aan U over en ik dank U voor Uw vreugde en genade en kracht en liefde. Dank U voor de uitstorting van de Heilige Geest in mij!”

Mijn naam is Blesía, en ben een bode engel Gods.
Ik ga nu, Ruacha, Yeshu, Shalom!

En ook ik zeg u, Ruacha, Yeshu, Shalom! Gods zegen

 

Opmerking: Volledige tekstweergave voor doven, slechthorenden en anderstaligen
Use Google Translate and Bookmark it. Please share and do not change © BC
Vertalers in andere talen zijn zeer welkom

More messages on this website, also in English, Spanish, Portuguese, German, Filipino, Indonesian, Swahili, Surinamese, Korean, Polish and Russian!

Bron: Evangelicalendtimemachine.com