DutchHouse groupsVideo 2014

Zegengebed voor de huiskringen wereldwijd!

De Heer zegent de huiskringen! Benjamin, Gods dienstknecht, vraagt en spreekt een zegen uit in opdracht van God over de huiskringen, die de Heer zelf, Yeshua HaMasiach, Jezus Christus, heeft goedgekeurd! Zie ook: https://www.evangelicalendtimemachine.com/plaatsen-waar-huisgroepen-gehouden-worden-in-nederland/

Gepubliceerd op 20 okt 2014 door Evangelical Endtime Machine International

Please share and do not change © BC

house groups worldwide

Volledige weergave:

Hallo, van harte welkom! Op 20 oktober 2014 bracht een bode engel van God de volgende boodschap over aan eindtijdprofeet Benjamin Cousijnsen.

Shalom! Ik begroet u in de wonderbare naam van Yeshua HaMashiach, Jezus Christus.

Voorwaar, het is de bedoeling om uw huiskring laagdrempelig te houden.
Voorwaar, men mag starten met de huiskring, als men nog niet gestart is. Wel is het zo: houd de Evangelical Endtime Machine op de hoogte, welke dag en uur gij het houdt. Want als iemand in uw plaats, of van elders, uw huiskring wil bezoeken, kan men het adres opvragen via de Evangelical Endtime Machine. Voorwaar, mijn naam is Merarien en ben een bode engel Gods.

Voorwaar, Yeshua HaMashiach, Jezus Christus, zegt u:
Niemand komt tot de Vader dan door Mij. Voorwaar, er is vreugde, hemelse vreugde! Want bij de Filipijnen en Suriname hebben velen zich overgegeven, en met hun hart Yeshua HaMashiach, Jezus Christus, beleden en aangenomen als hun Koning en Heer. En zij hebben zich ook laten dopen.

Profeet Benjamin Cousijnsen, Gods dienstknecht, vraagt nu een zegen over de huiskringen:
“Lieve Here Jezus, Yeshua HaMashiach, Jezus Christus, ik dank u voor uw werk en de vele aanmeldingen, om een huiskring te starten. Ook dank ik u en vraag ik u: laat uw vrede en zegen en wijsheid met u allen nu zijn, en uw leiding van de Heilige Geest, die alle verstand te boven gaat, en ook met hen allen zijn, totdat u komt, in de almachtige naam van Yeshua HaMashiach, Jezus Christus, onze Heerser en Koning. Amen.”

Voorwaar, ook zeg ik, Merarien, u: Onderwijs in de boodschappen, die God gegeven heeft aan Zijn Profeet Benjamin.
En bid voor elkaar, en voor de Evangelical Endtime Machine en de werkers van de laatste dagen. Wees één met deze bediening!

Ik ga nu, Ruacha, Yeshu, Shalom! sprak de bode engel van God, en verdween.

En ook ik zeg u, Ruacha, Yeshu, Shalom! God zegene u allen

 

Opmerking: Volledige tekstweergave voor doven, slechthorenden en anderstaligen

Use Google Translate and Bookmark it. Deel deze belangrijke boodschappen!

Vertalers in andere talen zijn zeer welkom

More messages on this website, also in English, Spanish, Portuguese, German, Filipino, Indonesian, Swahili, Korean and Russian!

Bron:  Evangelicalendtimemachine.com