DutchVideo 2020

Wie wil je dienen?

Yeshua HaMashiach, Jezus Christus, roept u, en Hij wil dat u zich bekeert en Hem gaat volgen. Neem de Zoon van God tot uw Vader, en niet de duivel, die vele schapen verloren wil laten gaan. Kies daarom heden wie u dienen wilt!

Gepubliceerd op 11 juni 2020 door Evangelical Endtime Machine International

Please share and do not change © BC


Volledige weergave:

Hallo, van harte welkom! Ik ben Profeet Benjamin Cousijnsen. Op 11 juni 2020 bracht een bode engel Gods de volgende boodschap over, die ik heel graag met u wil delen.

Shalom! Ik begroet u in de almachtige Naam van Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus. Voorwaar, mijn naam is Saddai, een bode engel Gods.

Voorwaar, in Zijn hand is kracht en sterkte en troost en overwinning!
Voorwaar, niemand heeft grotere liefde voor zijn schapen dan de Goede Herder, die Zijn leven heeft ingezet voor Zijn schapen aan het kruis. Hij kent ieder schaap bij de naam, ook u, en wil dat u ook inziet wat Hij, Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus, allemaal voor u heeft gedaan. Hij roept u, en wil dat u zich bekeert en Hem gaat volgen, want Hij wil niet dat u verloren gaat. Want een ieder, die in Hem gelooft, zal niet verloren gaan, maar eeuwig leven hebben!

Voorwaar, aanvaard dit getuigenis.
Hij is het Licht in de duisternis, en wil dat de schapen tot Hem komen in Zijn licht. Wie kwaad bedrijft en niet gered wil worden, gaat niet tot het licht, omdat ze niet tegen het licht kunnen, en niet willen dat hun werken aan het licht komen, vanwege dat ze de duisternis meer liefhebben! Deze schapen, die ongehoorzaam willen blijven, zullen het leven niet zien en verloren gaan. Maar wie tot Hem komt, zal gered worden! Deze waarheid maakt u vrij en maakt u tot Zijn discipelen. Neem de Zoon van God tot uw Vader, en niet de duivel, die vele schapen verloren wil laten gaan!

Johannes 10, vers 26 tot en met 30  Maar gij gelooft niet, omdat gij niet tot mijn schapen behoort. Mijn schapen horen naar mijn stem en Ik ken ze en zij volgen Mij, en Ik geef hun eeuwig leven en zij zullen voorzeker niet verloren gaan in eeuwigheid en niemand zal ze uit mijn hand roven. Wat mijn Vader Mij gegeven heeft, gaat alles te boven en niemand kan iets roven uit de hand mijns Vaders. Ik en de Vader zijn één.

Daarom, kies heden wie u dienen wilt!
Ik ga nu, sprak de bode engel Gods, Ruacha, Yeshu, Shalom!

En ook ik zeg u, Ruacha, Yeshu, Shalom! Gods zegen


Opmerking: Volledige tekstweergave voor doven, slechthorenden en anderstaligen
Use Google Translate and Bookmark it. Please share and do not change © BC
Vertalers in andere talen zijn zeer welkom

More messages on this website, also in English, Spanish, Portuguese, German, Filipino, Indonesian, Swahili, Surinamese, Korean, Polish and Russian!

Bron: Evangelicalendtimemachine.com