DutchFor the Children EN/NLVideo 2018

Wie je ook bent, luister naar Hem want Hij laat je echt nooit in de steek!

Wie je ook bent, de Heer weet wat je nodig hebt. Daarom moet je ook goed naar Hem luisteren. (After clicking the video, wait for a moment until it plays.)

Gepubliceerd op 17 mei 2018 door Evangelical Endtime Machine International

Please share and do not change © BC

 

Volledige weergave:

Hé, leuk dat jullie weer kijken! Welkom bij de Evangelical EndTime Machine live. De bode engel van God bracht een bijzondere boodschap voor jong en oud over aan eindtijdprofeet Benjamin Cousijnsen, vandaag, 17 mei 2018. Ik ga het aan jullie voorlezen. Ga er maar eens voor zitten. De engel zei:

Shalom! Ik begroet je in de almachtige Naam van Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus. Voorwaar, mijn naam is Rafaël, en ben een bode engel Gods.

Voorwaar, hoe vaak sprak Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus, niet over de dingen die Hij om zich heen zag, zoals de vogels en de bloemen in het veld en de mensen?

Lukas 12, vers 6  Lees dat voor. En hier staat geschreven: Mussen kosten bijna niets. Je hebt er al vijf voor een paar cent.

Blijkbaar werden ze in die tijd verkocht voor een paar cent. 

En vers 8, 9 en 10  En daar staat geschreven: Luister naar Mijn woorden: Jullie moeten aan de mensen vertellen dat je bij Mij hoort. Dan zal Ik ook tegen de engelen van God zeggen, dat jullie bij Mij horen. Maar stel dat jullie tegen de mensen zeggen: “Ik ken Jezus niet”, dan zal Ik ook tegen de engelen zeggen dat ik jullie niet ken. Als iemand slechte dingen zegt over de Mensenzoon, “over Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus”, kan hij vergeving krijgen. Maar als iemand de Heilige Geest beledigt, kan hij geen vergeving krijgen.

Oei, de Heilige Geest beledigen!
Heb je daar weleens van gehoord? Wat betekent dat en ben je misschien bang, dat je de Heilige Geest beledigt? Vrees niet, hoor; wees niet bang. Want als je de Heilige Geest beledigt, dan zeg je bijvoorbeeld van: “Ik geloof niet, dat de Heer die dingen zegt, waarvan Hij zegt dat het waar is”, of dat je juist inderdaad zeg maar foute dingen gaat zeggen over God, wat helemaal tegen de Bijbelse waarheid in is, terwijl het duidelijk geschreven staat, wat de waarheid is over God. Ja, als je dat bewust doet, dat is inderdaad de Heilige Geest beledigen. Of dat je zegt van: “God bestaat gewoon niet!”, terwijl je eigenlijk in je hart wel beter weet. Als je bewust zondigt, ja, dan beledig je en bedroef je de Heilige Geest. Ik ga nu verder met de boodschap.

Weet je, iedereen, groot of klein, blank of bruin, lang of kort, of hoe je er ook uitziet, of waar je ook vandaan komt, het maakt helemaal niet uit.
Je mag weten, dat Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus, je nooit zal verlaten. Hij laat je echt nooit in de steek! Daarom moet je ook goed naar Hem luisteren. Als God over de bloemen, de vogels en alles waakt, dan mag jij er ook zeker van zijn, dat Hij ook over jou waakt. Amen! Je bent heel bijzonder en speciaal in Zijn ogen, en Hij houdt heel veel van jou. Dank Hem er maar voor.
Ik ga nu, Ruacha, Yeshu, Shalom! sprak Gods bode engel, en verdween.

En ik zeg jullie, De Here zegene jullie allemaal, en kijken jullie de volgende keer weer? Dag, Gods zegen

 

Opmerking: Volledige tekstweergave voor doven, slechthorenden en anderstaligen
Use Google Translate and Bookmark it. Please share and do not change © BC
Vertalers in andere talen zijn zeer welkom

More messages on this website, also in English, Spanish, Portuguese, German, Filipino, Indonesian, Swahili, Surinamese, Korean, Polish and Russian!

Bron: Evangelicalendtimemachine.com