DutchVideo 2016

Wereldwijde flinke economische klappen horen bij het Illuminati plan!

Profetische, mededelende en openbarende boodschap Gods: Winkelpanden moeten sluiten, vanwege de wereldwijde economie. Men wil dit niet openlijk zeggen, maar de Illuminati heeft grote toekomstplannen! U hoort onder andere ook namen van wereldleiders, die vele onschuldige mensen schade hebben toegebracht en gedood!

Gepubliceerd op 1 maart 2016 door Evangelical Endtime Machine International

Please share and do not change © BC

Economic crisis

Volledige weergave: 

Hallo! Op dinsdag 1 maart 2016 bracht de engel des Heren, de bode engel van God, deze openbarende, mededelende boodschap Gods over aan eindtijdprofeet van het laatste der dagen, Benjamin Cousijnsen.

Shalom! Ik begroet u in de naam van Yeshua HaMashiach, Jezus Christus. Voorwaar, mijn naam is Rafaël en ben een bode engel Gods. Voorwaar, kadosh, heilig is uw Rabboeni, uw Heer Yeshua HaMashiach, Jezus Christus!

Voorwaar, zowel Assad, en vele andere leiders, zoals Poetin, hebben vele onschuldige mensen schade toegebracht en gedood.
De grootste misdadigers leiden hun land naar de afgrond! Voorwaar, zo zijn er ook vele terroristen en gezochte criminelen, en criminele organisaties in Nederland en de rest van de wereld, die worden gesteund door regeringsleiders en de Illuminati organisatie.

Men heeft grote toekomstplannen!
Men wil niet openlijk zeggen dat winkelpanden moeten sluiten, vanwege de economie wereldwijd. Zelfs China en andere landen kregen een flinke klap! Wat u hoort, dat het goed gaat met de economie, zijn media leugens!

Voorwaar!
Zoals Assad chemische wapens gebruikt heeft, en bevel gaf om zenuwgas te gebruiken, zo doen alle wereldleiders zich voor als een onschuldig lammetje met een brede glimlach. Voorwaar, iedere wereldleider krijgt waar hij recht op heeft: hemel of hel!

Johannes 3, vers 16 tot en met 21  Want alzo lief heeft God de wereld gehad, dat Hij zijn eniggeboren Zoon gegeven heeft, opdat een ieder, die in Hem gelooft, niet verloren ga, maar eeuwig leven hebbe. Want God heeft zijn Zoon niet in de wereld gezonden, opdat Hij de wereld veroordele, maar opdat de wereld door Hem behouden worde. Wie in Hem gelooft, wordt niet veroordeeld; wie niet gelooft, is reeds veroordeeld, omdat hij niet heeft geloofd in de naam van de eniggeboren Zoon van God. Dit is het oordeel, dat het licht in de wereld gekomen is en de mensen de duisternis liever gehad hebben dan het licht, want hun werken waren boos. Want een ieder, die kwaad bedrijft, haat het licht, en gaat niet tot het licht, opdat zijn werken niet aan de dag komen; maar wie de waarheid doet, gaat tot het licht, opdat van zijn werken blijke, dat zij in God verricht zijn.

Ik ga nu, Ruacha, Yeshu, Shalom! sprak de bode engel van God, en verdween.

En ook ik zeg u, Ruacha, Yeshu, Shalom!

 

Opmerking: Volledige tekstweergave voor doven, slechthorenden en anderstaligen
Use Google Translate and Bookmark it. Deel deze belangrijke boodschappen!
Vertalers in andere talen zijn zeer welkom

More messages on this website, also in English, Spanish, Portuguese, German, Filipino, Indonesian, Swahili, Korean, Polish and Russian!

Bron: Evangelicalendtimemachine.com