DutchVideo 2015

Wensen van mensen!

Deel 2: Profeet Benjamin Cousijnsen deelt e-mails met u, die mensen hem hebben opgestuurd, en brengt uw wens bij de Heer! Het EvangelicalEndtimemachine team bidt ook voor u.

Gepubliceerd op 17 sept 2015 door Evangelical Endtime Machine International

Please share and do not change © BC

my wish2

Volledige weergave: 

Hallo, van harte welkom! Ik ben Profeet Benjamin Cousijnsen. Het is vandaag 17 september 2015, en ik heb hier weer mailtjes ontvangen met allerlei wensen. En we gaan er vandaag weer mee verder. Ik ga vandaag een stukje voorlezen, en ik heb enkele mailtjes verzameld. Ik haal er eentje tevoorschijn en wil deze ook met u gaan delen.

“Hallo, Profeet Benjamin Cousijnsen”,
“Eerst vooral wil ik u begroeten, Profeet Benjamin Cousijnsen, en Marion, en alle werkers van de laatste dagen. Toen ik het bericht van wat je wil wensen las, voelde ik me heel erg zenuwachtig om te schrijven. Maar ik heb ook twijfels, want ik ben niet goed in Engels. Maar toch wil ik dit gaan schrijven. Mijn wens is niet over materiële dingen. Mijn wens is: ik wil altijd samen zijn met Jezus Christus, Yeshua HaMashiach, in de hemel, met mijn man en mijn dochter en mijn familie, en ook mijn mama, broers, zus, neven en schoonouders. Ik heb altijd wensen, en wil bij Yeshua HaMashiach, Jezus Christus, zijn. Want bij Hem is alles perfect. En ik bid ook dat Jezus Christus mij in het goede zal veranderen, en alles zal veranderen in mij. Ik bid ook voor alle mensen, ook vooral dat ze de Heilige Geest van de Heer, de Allerhoogste, zullen ontvangen.”
Dit is dan een van de mailtjes. Ik ga natuurlijk niet alles voorlezen, want het is best een behoorlijke mail.

We gaan drie weken hiermee bezig, met wensen.
En ik kan u mededelen, dat alle mailtjes, die binnenkomen, dat die allemaal bij elkaar komen. En dat de werkers van de laatste dagen, ons team, dat we allemaal samen voor deze mailtjes gaan bidden, en voor de mensen gaan bidden, die de mailtjes, de wensen, hebben ingestuurd, zodat we samen ervoor bidden. En natuurlijk, als je kijkt en u denkt: ‘Ja, maar ik wil ook wel meebidden’. Heel graag zelfs! Want hoe meer mensen meebidden, hoe fijner het is als één familie in Yeshua HaMashiach, Jezus Christus.

Ik ga verder met de volgende, en dat is de tweede.
We hebben best heel veel mailtjes ontvangen, wat alleen maar fijn is natuurlijk. Deze mail gaat over Marvin. Hij heeft heel wat geschreven, ook een hele lange mail. En hij vertelt: “En een van mijn zussen is getrouwd met een Moslim. Ik ben wanhopig om mijn broers en zussen, omdat ze niet geloven in Jezus Christus. En ik hou heel veel van hen. Ik deel altijd de boodschappen van de Heer, van de Evangelical Endtimemachine”.

Zo zijn er heel veel mailtjes eigenlijk, over:
“Ik wil dat mijn familie gered wordt”, “Ik wil trouw zijn tot het einde, totdat Yeshua HaMashiach, Jezus Christus, terugkomt”, – dit willen we eigenlijk allemaal wel, en “Ik wil uit mijn schulden komen”, en “Ik wil dat mijn broer uit de gevangenis zal komen”, “Ik wil dat de Heer mijn gebit zal herstellen”, “Ik wil dat de Heer mij haren geeft”, “Ik wil dat mijn broers en zussen zich zullen bekeren”, en ook: “Ik wil dat mijn ouders zich zullen verzoenen”.

Ik wil u een Psalm voorlezen, die de Heer mij heeft gegeven om met u te delen, maar vooral om u te bemoedigen.

Dat is Psalm 91, vers 14 tot en met 16  Omdat hij, “zij”, Mij zeer bemint, zal Ik hem, “haar”, bevrijden; Ik zal hem beschutten, omdat hij mijn naam kent. Roept hij Mij aan, Ik zal hem antwoorden; Ik zal in de benauwdheid bij hem “en haar” zijn, Ik zal hem, “haar”, uitredden en tot ere brengen. Met lengte van dagen zal Ik hem verzadigen, “hem en haar”, en Ik zal hem “en haar” mijn heil doen zien.

Dat is een geweldige Psalm!
Maar het is niet alleen een Psalm; vergeet niet, dat dit de woorden zijn van de Heer, die u wil bemoedigen.

Ik wil nu speciaal voor u gaan bidden, voor de mensen die op het lijstje staan, en die ik heb voorgelezen.
Lieve Vader, ik wil vragen, wilt U zo de mensen aanraken, Heer, die een mailtje hebben gestuurd, en die heel graag willen, Heer, dat hun familie wordt gered, Heer. En ik bid U ook, Heer, en ik wil U ook vragen, of de kijkers ook mee willen bidden, Heer, dat ze ook meebidden, Heer, voor de wensen, Heer, van de inzenders. En ik bid U ook, Here Jezus Christus, Yeshua HaMashiach, er zijn ook mensen, die graag trouw willen zijn, trouw willen zijn in hun wandel met U. En Heer, ik bid U, wilt U hen zegenen en kracht geven, Heer, en ook sterken, Heer, in hun wandel en trouwheid met U, tot het einde, totdat U komt. En ik bid U ook, Heer, wilt U de mensen zegenen, Heer, de broeders en zusters die in U geloven, Heer, en die niet in U geloven, maar die toch het wonder mogen ervaren, Heer, dat U hen uit de schulden haalt. Ik bid U dat, Heer, in Yeshua HaMashiach, Jezus Christus’ naam, Heer. Help hen, Heer! Help hen en red hen daar uit, Heer! En zo bid ik U ook, Heer, wilt U de wens, Heer, ook vervullen, Heer, van degene die een mail heeft gestuurd, van wie de broer in de gevangenis zit? Wilt u hem eruit halen, Heer, eruit halen, Heer, en ook een nieuw leven geven in U? En dat hij op het rechte pad blijft, Heer, en ook naar Uw stem luistert, en een relatie opbouwt met U, met Yeshua HaMashiach, Jezus Christus. Heer, en ik bid U ook, Heer, er zijn zo ook heel veel mensen, Heer, die ook een wens hebben, Heer, maar die het niet kunnen betalen, Heer, – een gebit – maar er zijn ook mensen, die vragen om een wonder, of U hun gebit wilt herstellen, Heer. En zo bid ik U ook, Heer, er zijn ook veel mensen, Heer, die bidden voor hun ouders, dat hun ouders weer verzoend worden, Heer. Heer, en zo zijn er velen, Heer, die om gebed vragen en die een wens hebben. Ook de wensen, die niet genoemd zijn, Heer. Ik vraag U – U kent de harten, Heer, van de broeders en zusters en van de luisteraars – Heer, maar er zijn ook broeders en zusters, die ook bidden voor hun familie. Heer, dat ze behouden worden, gered worden, Heer! Ik weet dat ik dit net ook heb gezegd, Heer, maar ik wil de nadruk erop leggen, Heer, red hen, Heer! En breng ze bij het kruis van Golgotha. Dat ze zo zich mogen bekeren. Ik dank U, Heer! Het werk, waar U aan begonnen bent, dat U dat afmaakt. Dit vraag ik U in de naam van Yeshua HaMashiach, Jezus Christus! Heer, raak ze aan! Alle glorie aan de Heer. Amen!

En ik zeg u ook hierbij, Ruacha, Yeshu, Shalom!

 

Opmerking: Volledige tekstweergave voor doven, slechthorenden en anderstaligen
Use Google Translate and Bookmark it. Deel deze belangrijke boodschappen!
Vertalers in andere talen zijn zeer welkom

More messages on this website, also in English, Spanish, Portuguese, German, Filipino, Indonesian, Swahili, Korean, Polish and Russian!

Bron: Evangelicalendtimemachine.com