DutchVideo 2016

Wees Rapture ready, elke dag!

Boodschap Gods: Er is geen excuus! Voorwaar, bekeer u, want als de Heer komt, is het beter dat u geen naamchristen bent.

Gepubliceerd op 17 mei 2016 door Evangelical Endtime Machine International

Please share and do not change © BC

are you Rapture ready - lion

Volledige weergave: 

Welkom! Op 16 mei 2016 bracht Gods bode engel woord voor woord deze boodschap Gods over aan eindtijdprofeet Benjamin Cousijnsen.

Shalom! Ik begroet u in de wonderbare naam van Yeshua HaMashiach, Jezus Christus. Voorwaar, kadosh, heilig is uw Rabboeni! Mijn naam is Reflexon en ben een bode engel Gods.

Wees Rapture ready en verwacht Hem elke dag!
En wees niet ready, wanneer het u uitkomt, maar wees ready, ready, ready! Luister naar de boodschap van 25 oktober 2013, met de titel: ‘Openbaring: Wat net na de Rapture / Opname gebeurt!’ Wanneer Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus, op Zijn gouden eigen bazuin zal blazen, zal er een complete chaos zijn. Velen, die alleen maar aan hun zielebehoud dachten en egoïstisch aan hun eigen redding dachten, en het evangelie verzwegen, zullen zich op de borst slaan. Er is geen excuus! Luister ook naar de boodschap van 25 september 2015, met de titel: ‘Achterblijvers, dit gaat u doormaken!’

Voorwaar, bekeer u, want als de Heer komt, is het beter dat u geen naamchristen bent.
Ook moet u wederom geboren worden of zijn, en niet een egoïst. Want dan zal Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus, eens egoïstisch zijn, en zeggen: “Ik ken u niet!”

Johannes 3, vers 16 en 17  Want God had de wereld zo lief dat hij zijn enige Zoon heeft gegeven, opdat iedereen die in hem gelooft niet verloren gaat, maar eeuwig leven heeft. God heeft zijn Zoon niet naar de wereld gestuurd om een oordeel over haar te vellen, maar om de wereld door hem te redden.

Voorwaar, luister ook naar de boodschap van 6 september 2012, met de titel:
‘Ik zag de spoedige Opname gebeuren!’
Ik ga nu, Ruacha, Yeshu, Shalom! sprak Gods bode engel, en verdween.

En ook ik zeg u, Ruacha, Yeshu, Shalom!

 

Opmerking: Volledige tekstweergave voor doven, slechthorenden en anderstaligen
Use Google Translate and Bookmark it. Please share and do not change © BC
Vertalers in andere talen zijn zeer welkom

More messages on this website, also in English, Spanish, Portuguese, German, Filipino, Indonesian, Swahili, Korean, Polish and Russian!

Bron: Evangelicalendtimemachine.com