10-08-2017  Wees nooit bang, om over de Here Jezus te praten. Jij weet genoeg, anders zou je nooit gered zijn! Trek je niets aan van negatieve kritiek van anderen, want die hadden altijd al kritiek. (After clicking the video, wait for a moment until it plays.)

Gepubliceerd op 10 aug 2017 door Evangelical Endtime Machine International

Please share and do not change © BC

Volledige weergave:

Hallo, jongens en meisjes, jong en oud! De bode engel van God bracht vandaag een hele bijzondere boodschap over aan eindtijdprofeet Benjamin Cousijnsen.

“Oh, wat leuk! Ja, ik ben heel nieuwsgierig!”
Nou, ga er maar gauw voor zitten en luister goed, dan ga ik het voorlezen.
“Jippie! Dat is leuk!”

De bode engel Gods zei:
Shalom! Ik begroet je in de naam van Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus.
“En mag ik even iets vragen?”
Nou, vooruit, voor deze keer.
“Uhh, tegen wie zei de bode engel ‘Shalom’?”
Nou, als je heel goed luistert, dan hoor je dat de bode engel naar Profeet Benjamin Cousijnsen komt, die alles opschrijft, terwijl de bode engel alle woorden één voor één opleest.
“O, ja natuurlijk!”
Maar, ja, de boodschappen en alle woordjes, die zijn ook bedoeld voor alle luisteraars.
“Dus ook voor mij, hè?”
Ja natuurlijk, ook voor jou, en voor iedereen die nu zit te luisteren. Maar je moet er niet de hele tijd tussendoor komen, hoor.
“OK, sorry.”
Goed, nou ga ik verder.

Voorwaar, sprak de bode engel van God, heb je wel eens over Hem gepraat?
Of ben jij een van hen, die alleen maar aan zichzelf denkt en vooraan wil staan in de kerk, met de handen omhoog op zondag, om veel te ontvangen, en roept: “Jezus, raak mij aan!” Ja… “Jezus, doe dit en doe dat!”

Sommigen, die spannen Jezus voor het karretje, zo van:
“Nou, Here Jezus, dan mag U dit doen, en dan moet U dat maar doen, want U bent de Koning, toch?”
Zeg niet: “Ik durf niet te praten”. En trouwens, Yeshua HaMashiach, JHWH, zegt: Verkondigt het Evangelie, vertel het door.

Op welke manier?

Johannes 16, vers 8 tot en met 11  Daar staat geschreven: Wanneer hij komt zal hij de wereld duidelijk maken wat zonde, gerechtigheid en oordeel is: zonde – dat ze niet in mij geloven, gerechtigheid – dat ik naar de Vader ga en jullie me niet meer zien, oordeel – dat de heerser over deze wereld is veroordeeld.

Begrijpen jullie dat?
Jij hoeft niet te overtuigen. Maar lees Johannes gerust voor, dan valt er een last van je schouders af! En wees nooit bang. Jij weet best wel genoeg, anders zou jij nooit gered zijn! Voorwaar, mijn naam is Rolatia en ben een bode engel Gods. Trek je dus niets aan van negatieve kritiek van anderen, wat die over jou zeggen. Want die hadden altijd al kritiek!
Ik ga nu, Ruacha, Yeshu, Shalom! sprak de bode engel van God, en verdween.

 

“Oooh, applaus!”
Nee hoor, je hoeft geen applaus te geven. Want ik wil geen eer, en de engel wil geen eer, die de boodschap bracht, maar alle dank en alle eer, ook voor deze boodschap, gaat naar de Here Jezus Christus, Yeshua HaMashiach, toe, die deze boodschap 100%, woord voor woord, liet overbrengen.
“Waarom?”
Omdat Hij gezien heeft dat de luisteraars, en misschien jij ook weleens, er moeite mee hebben om er voor uit te komen. Hè, denk nooit – wat de boodschap zegt – dat je te weinig weet. Want je weet het belangrijkste.
“En wat is het allerbelangrijkste?”
Dat de Here Jezus Christus Zijn leven heeft gegeven voor jou, aan het kruis van Golgotha, en dat de Heer leeft. En wees maar niet bang wat anderen van jou denken.
“Ja, dat is helemaal goed! Ja, dat is waar!”
Ja, dat is zeker waar. En de Heer, die zal je altijd helpen, als je dat vraagt in gebed.
“Ja, soms weet ik niet, hoe ik moet bidden.”
Nou, weet je wat, bidden is gewoon praten met de Heer. En het hoeft niet op de een of andere manier, maar gewoon zoals je bent. En gewoon, zoals je praat met mij, mag je ook praten met de Heer. Maar alles wat je vraagt, mag je de Heer voor danken, en vragen in de naam van de Here Jezus Christus. En Zijn naam is in het Hebreeuws, ‘Yeshua HaMashiach’, JHWH, Jezus Christus.
“Mooi, hè? Ja.”

Ja. En tot de kijkers zeggen wij:
Tot de volgende keer!
“Tot de volgende keer. Doei! Gods zegen. Dag!”
Dag!

 

Opmerking: Volledige tekstweergave voor doven, slechthorenden en anderstaligen
Use Google Translate and Bookmark it. Please share and do not change © BC
Vertalers in andere talen zijn zeer welkom

More messages on this website, also in English, Spanish, Portuguese, German, Filipino, Indonesian, Swahili, Surinamese, Korean, Polish and Russian!

Bron: Evangelicalendtimemachine.com