DutchVideo 2018

Wees hongerig!

31-05-2018  Wees hongerig om van dag tot dag meer over Hem, Yeshua HaMashiach, te leren! (After clicking the video, wait for a moment until it plays.)

Gepubliceerd op 31 mei 2018 door Evangelical Endtime Machine International

Please share and do not change © BC

 

Volledige weergave:

Hallo, van harte welkom! Ik ben Profeet Benjamin Cousijnsen. Ik start nu met de boodschap.

Shalom! Ik begroet u in de almachtige Naam van Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus.

Voorwaar, word sterker iedere dag!
Blijf bouwen aan je relatie met Abba, Vader, Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus. Wees hongerig om van dag tot dag meer over Hem te leren! Voorwaar, of je nu een Moslim bent, of wie dan ook, luister aandachtig naar de Evangelicalendtimemachine.com, om meer te weten te komen over Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus. Dit kan je ook doen door te luisteren naar de Radio, of naar de boodschappen, waaronder de boodschap telkens uitgetypt staat, om het te kunnen lezen en het te delen met anderen. Voorwaar, mijn naam is Lovesadai, en ben een bode engel Gods.

Voorwaar, toevalligheden bestaan niet.
De Heilige Geest Gods is als een magneet om u te helpen, en te groeien, en Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus, beter te leren kennen. Hij geeft u genade, en Hij wil dat u in Hem gelooft en dat u zich volledig, 100%, overgeeft aan Hem, Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus, en dat u zich verloochent om Hem te volgen, volledig! Wie in Hem gelooft, gaat niet verloren.
Ik ga nu, sprak de bode engel Gods, Ruacha, Yeshu, Shalom!

En ook ik zeg u, Ruacha, Yeshu, Shalom! Gods zegen

 

Opmerking: Volledige tekstweergave voor doven, slechthorenden en anderstaligen
Use Google Translate and Bookmark it. Please share and do not change © BC
Vertalers in andere talen zijn zeer welkom

More messages on this website, also in English, Spanish, Portuguese, German, Filipino, Indonesian, Swahili, Surinamese, Korean, Polish and Russian!

Bron: Evangelicalendtimemachine.com