DutchVideo 2023

Wees geen stagnerende gelovige!

God leert u keer op keer, en gij hebt nog steeds na jaren melk nodig (en) kunt geen vaste spijs aan zoals velen. Want ieder, die nog van melk leeft, heeft geen weet van de rechte prediking: hij of zij is nog een zuigeling en zit vast aan de melk, dat men makkelijk kan verdragen.

Gepubliceerd op 11 september 2023 door Evangelical Endtime Machine International

Gelieve te delen en niet te veranderen © BC

 

Volledige weergave:

Hallo, welkom! Op 11 september kreeg ik, Profeet Benjamin Cousijnsen, de volgende boodschap Gods, die overgebracht is door de bode engel Gods, die ik graag met u wil delen.

Shalom! Ik begroet u in de kadosh, heilige, en almachtige Naam boven alle namen; Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus.

Voorwaar,

Hebreeën 5, vers 11 Hierover hebben wij veel te zeggen, maar het is moeilijk “aan u” uit te leggen, omdat gij “eigenwijs, trots en” traag zijt geworden in het horen.
En vers 12 tot en met 14 lees vanaf: “God” leert “u keer op keer”, en gij hebt nog “steeds na jaren” melk nodig (en) geen vaste spijs “zoals velen.” Want ieder, die nog van melk leeft, heeft geen weet van de rechte prediking: hij is nog een zuigeling “en zit vast aan de melk die men makkelijk kan verdragen.” Maar de vaste “geestelijke” spijs is voor de “geestelijke” volwassenen, die “horen en hun relatie met Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus, die hen geestelijk kan gebruiken en” door het gebruik hun zinnen geoefend hebben “door te luisteren naar de boodschappen Gods om sterk te kunnen groeien en” in het onderscheiden van goed en kwaad.

Voorwaar, mijn naam is Rafaël, en ben een bode engel Gods.
Wees eens eerlijk, zijt u nog steeds geestelijk aan de melk en heeft u een geestelijke achterstand? Bekeer u dan, en onderwerp u zich aan Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus!

Openbaring 22, vers 11 tot en met 13 Wie onrecht doet, hij doe nog meer onrecht; wie vuil is, hij worde nog vuiler; wie rechtvaardig is, hij bewijze nog meer rechtvaardigheid; wie heilig is, hij worde nog meer geheiligd. Zie, Ik kom spoedig en mijn loon is bij Mij om een ieder te vergelden, naardat zijn werk is. Ik ben de alfa en de omega, de eerste en de laatste, het begin en het einde.

Ik ga nu, Ruacha, Yeshu, Shalom!, sprak de bode engel Gods en verdween.

 

Opmerking: Volledige tekstweergave voor doven, slechthorenden en anderstaligen
Gebruik Google Translate en maak er een bladwijzer van.

Gelieve te delen en niet te veranderen © BC
Vertalers in andere talen zijn zeer welkom

Meer boodschappen op deze website, ook in het Engels, Spaans, Portugees, Duits, Filipijns, Indonesisch, Swahili, Surinaams, Koreaans, Pools en Russisch!

Bron: Evangelicalendtimemachine.com