DutchVideo 2015

Wees geen eeuwige zuigeling!

Boodschap Gods: Zo spreekt de Heer, Voorwaar, als er geen groei is, stap dan over naar ‘het schip’, dat u wel verder brengt dan zuigelingenvoeding! Laat Yeshua HaMasiach, Jezus Christus, uw Stuurman zijn!

Gepubliceerd op 15 jan 2015 door Evangelical Endtime Machine International

Please share and do not change © BC

grow up - growing spiritually

Volledige weergave:

Hallo, van harte welkom! Ik ben Profeet Benjamin Cousijnsen. Op 15 januari 2015 kreeg ik de volgende boodschap van een bode engel Gods, die ik graag met u wil delen.

Shalom! Ik begroet u in de wonderbare naam van Yeshua HaMashiach, Jezus Christus. Voorwaar, voorwaar, ik zeg u, Mijn naam is Morastia en ben een bode engel Gods.

Voorwaar, zo spreekt de Heer: Wees geen eeuwige zuigeling.
Hoewel gij jaren in de kerk naar de boodschappen luistert, zijt gij onveranderd! Voorwaar, luister ook naar de boodschap: ‘Ik zag een kerkzaal vol met ezels!’ van 30 augustus 2012.

Voorwaar, er wordt gezegd:
“Gij moet vrucht dragen. Gij moet meer liefde hebben, en vrede en Gods goedheid ervaren. Gij moet dit en dat!” Voorwaar, de kerk lijkt meer op een ziekenhuis dan een kerk. Hou uzelf niet voor de gek! En dan durft gij te zeggen: “Bij welke kerk hoort gij? Anders hoort gij er niet bij”. Het gaat om Yeshua HaMashiach, Jezus Christus.

Voortdurend hebben vele Christenen hun voorganger nodig, om voor hen te zorgen.
Even luiers verschonen, nog even talkpoeder op hun billetjes, nog even controleren dat de melk niet te heet is… Voorwaar, jaar in jaar uit gaat dat maar zo door! En deze zuigelingen groeien niet. De oorzaak is hiervan ook vaak, dat de voorganger niet zijn zieltjes kwijt wil raken. Met vaste voeding starten – het vijfgangenmenu – om te kunnen groeien naar Gods wil, is er niet bij!

Filippenzen 2, vers 4  Maar ieder lette ook op dat van anderen.
Filippenzen 2, vers 16  Het woord des levens vasthoudende, mij ten roem tegen de dag van Christus, dat ik niet vruchteloos mijn wedloop gelopen, noch vruchteloos mij ingespannen heb.

Voorwaar, als er geen groei is, stap dan over naar ‘het schip’, dat u wel verder brengt dan zuigelingenvoeding!
Laat Yeshua HaMashiach, Jezus Christus, uw Stuurman zijn.
De bode engel Gods sprak verder, Ik ga nu, Ruacha, Yeshu, Shalom!

En ook ik zeg u, Ruacha, Yeshu, Shalom! Gods zegen

 

Opmerking: Volledige tekstweergave voor doven, slechthorenden en anderstaligen
Use Google Translate and Bookmark it. Deel deze belangrijke boodschappen!
Vertalers in andere talen zijn zeer welkom

More messages on this website, also in English, Spanish, Portuguese, German, Filipino, Indonesian, Swahili, Korean and Russian!

Bron:  Evangelicalendtimemachine.com