Donatie/TiendenDutchVideo 2014

Wat mensen zich afvragen

VRAGEN OVER DE BEDIENING VAN GODS GEZALFDE PROFEET VAN DE LAATSTE DAGEN, BENJAMIN COUSIJNSEN, WORDEN VIA DE BODE ENGEL GODS DOORGEGEVEN EN DOOR PROFEET BENJAMIN BEANTWOORD.

Gepubliceerd op 13 maart 2014 door Evangelical Eindtijdspace

Please share and do not change © BC

vele vragen bij de mensen

Volledige weergave:

Van harte welkom! Ik ben Profeet Benjamin Cousijnsen. Op 13 maart 2014 kreeg ik de volgende boodschap van een bode engel Gods, die ik graag met u wil delen.

Shalom! Ik begroet u in de wonderbare naam van Yeshua HaMashiach, Isa, Jezus Christus van Nazareth.

Voorwaar, ik ben de bode engel Silead en ben een bode engel Gods, die u de vragen geeft.

Dit zijn de vragen, die bij de mensen leven…

Vraag 1  Hoe is de werkwijze van deze ministry?

Antwoord: ik krijg de boodschappen woord voor woord door. In hun aanwezigheid, van de bode engelen Gods, schrijf ik alles meteen op, en daarna wordt het meteen ingesproken, door mijzelf of door de werkers van de laatste dagen, en ook in het Engels, of in andere talen, ingesproken.

Vraag 2  Hoe gaat men om met de giften?

De Heer geeft Benjamin Cousijnsen rechtstreeks, duidelijk, uitgebreid door, wat ermee wordt gedaan. We gebruikten het voor spullen, die men moest vervangen, zoals microfoons en voor evangelisatiematerialen en een nieuwe website, waar nu professioneler aan kan worden gewerkt op dit moment, om er een overzichtelijke, internationale, mooie site van te kunnen maken. Verder ook werden en worden de giften gebruikt voor het maken van Cd’s en Dvd’s en MP3’s in verschillende talen. Het boek ‘RUACHA, YESHU, SHALOM!’ is gedrukt in twee talen, in de Engelse en in de Nederlandse taal, en via de stichting verkrijgbaar. We schonken ook weer giften, zoals de Heer dat aangaf, aan evangelisatiewerk wereldwijd, ook in de Filipijnen nu. Het is maar wat de Heer aangeeft: wat, waar en waarvoor de giften bestemd zijn. De Here Jezus Christus beslist en geeft dus door, wat ermee moet worden gedaan! Zo gaf de Heer ook opdracht, om zelfs geld en Bijbels en T-shirts en kinderinstrumenten uit te delen. Ook de Heer blijft ons verrassen! De giften zijn in Zijn hand, en de Heer doet ermee wat Hem behaagt.

Vraag 3  Kan men uw ministry bediening sponsoren met een vaste gift, of is alles een vrije gift, en tienden?

Antwoord: het valt allemaal onder vrije gift.

Vraag 4  Aan Benjamin werd de vraag gesteld, “Ziet gij de vruchten van uw bediening groeien?”

Benjamin zegt, “Ja, ik zie dat de Heer machtig door iedereen heen werkt”.

Yeshua HaMashiach, Jezus Christus, is ook erg tevreden over de bediening, sprak de bode engel Gods, en de werkers van de laatste dagen.

Vraag 5  Hoe krijgt Profeet Benjamin Cousijnsen het voor elkaar, om de bode engelen in zijn huis te laten komen; roept hij ze soms op met een trommel?

Vanaf het begin 2012 begon de almachtige God, de God van Abraham, Izaäk en Jakob, de enige ware God, Zijn bode engelen te sturen. Dit is niet mijn wil, maar Gods wil en keuze, om hen te sturen! Dit gaat zonder tamtam, en wanneer de Heer het bepaalt. Ik roep ze dus niet op. Zie voor meer details hierover, en verwijs ik u ook naar het boek ‘RUACHA, YESHU, SHALOM!’ Hierin zult u kunnen ontdekken, dat de bode engelen alleen Gods woorden, profetieën, waarschuwingen, namens Yeshua HaMashiach, Jezus Christus, doorgeven, in opdracht van de almachtige God. Zelfs die gisteren, maar ook vandaag en tot in alle eeuwigheid Dezelfde is, en de wereld waarschuwt om klaar te staan voor Zijn Komst, en zich te bekeren van hun boze werken! Bij niet willen luisteren, lees je hoe snel de Heer Zijn gerichten, Zijn oordeel, uitvoert aan de wereld van nu. Alles vervult zich, wat ik door mag geven, 100%, omdat alle woorden aan mij doorgegeven zijn!

Ik week een beetje van de vraag af, maar het is belangrijke aanvulling.

Vraag 6  Waarom spreken de bode engelen ook uit de Deuterocanonieke boeken?

Dit was ook voor ons vrij nieuw en verrassend. Yeshua HaMashiach, Jezus Christus, vertelde in één van de boodschappen, dat de mensen door de geschiedenis heen zelf dachten te weten, wat er wel en niet in hoorde, en deze, door de Heer goedgekeurde boeken, weghaalden.

De bode engel Gods sprak tot slot,

Voorwaar, zo spreekt Yeshua HaMashiach tot u, die het werk ondersteunt:

Wie een ware enige Profeet Gods zegent, zal medegezegend worden!

Ik ga nu, Ruacha, Yeshu, Shalom! sprak de bode engel Gods, en verdween.

En ook ik zeg u samen met Benjamin, Ruacha, Yeshu, Shalom!

Goodbye, thank you and God bless you, bye!

 

Opmerking: Volledige tekstweergave voor doven, slechthorenden en anderstaligen

Use Google Translate and Bookmark it.

PLEASE SHARE THESE IMPORTANT MESSAGES! TRANSLATORS ARE WELCOME              

MORE MESSAGES by Benjamin Cousijnsen, also in English, Spanish, Portuguese, German, Filipino, Indonesian, Swahili, Korean, Russian and Dutch:

Evangelicalendtimemachine.com