DutchVideo 2015

Wat doet de zogenaamde stille Obama nu?

18-03-2015  Dit is een openbarende boodschap Gods, doorgegeven aan Zijn dienstknecht, Profeet Benjamin Cousijnsen. De zogenaamde stille Obama, die zich minder laat zien, is wel meer actief dan men denkt!

Gepubliceerd op 18 maart 2015 door Evangelical Endtime Machine International

Please share and do not change © BC

Obama quiet

Volledige weergave:

Hallo, van harte welkom! Op woensdag 18 maart 2015 bracht een bode engel Gods, woord voor woord, de volgende boodschap Gods over aan eindtijdprofeet Benjamin Cousijnsen.

Shalom! Ik begroet u in de wonderbare naam van Yeshua HaMashiach, Jezus Christus. Voorwaar, mijn naam is Keabar en ben een bode engel Gods.

Voorwaar, de overheden, de machten van de duisternis, en de zogenaamde stille Obama die zich minder laat zien, is wel meer actief dan men denkt!
Voorwaar, Obama pleit voor veel meer technologie, en investeert meer dan 100 miljoen. Voorwaar, Obama de antichrist maakt ook vaak gebruik van zijn duistere macht, om de overheden in actie te brengen, om zo door leiders heen te werken, zonder dat hij daarbij aanwezig is. Voorwaar, dit is ook om minder verdacht te zijn! Voorwaar, velen zijn overgenomen in het Witte Huis. De beveiligers maken ook vaak een blunder, doordat men op een barrière botst, na te veel feesten als beesten.

Voorwaar, vele FEMA kampen krijgen ook meer technologische middelen, waarbij Star Wars-achtige wapens kunnen worden ingezet!
Voorwaar,

Openbaring 2, vers 10  Wees niet bevreesd voor hetgeen gij lijden zult. Zie, de duivel zal sommigen uwer in de gevangenis werpen, opdat gij verzocht wordt, en gij zult een verdrukking hebben van tien dagen. Wees getrouw tot de dood en Ik zal u geven de kroon des levens.

Vele Christenen worden reeds onverwachts opgepakt en als proefpersonen in kampen gestopt.
Daar is ook de technologie voor bestemd, waar de antichrist voor pleit!
Ik ga nu, Ruacha, Yeshu, Shalom! sprak de bode engel Gods, en verdween.

En ook ik zeg u, Ruacha, Yeshu, Shalom! Gods zegen

 

Opmerking: Volledige tekstweergave voor doven, slechthorenden en anderstaligen
Use Google Translate and Bookmark it. Deel deze belangrijke boodschappen!
Vertalers in andere talen zijn zeer welkom

More messages on this website, also in English, Spanish, Portuguese, German, Filipino, Indonesian, Swahili, Korean and Russian!

Bron: Evangelicalendtimemachine.com