DutchVideo 2015

Warrior Gods, laat de duisternis verbazen en wijken voor het licht!

Boodschap Gods: 28 Augustus 2015 is het wereldwijde evangelisatiedag van de Evangelical Endtimemachine. Evangeliseer mee op deze dag, die door de Here Yeshua HaMasiach, Jezus Christus, zelf is uitgekozen. Laat u niet weerhouden; laat de duisternis u niet onderdrukken met vrees… want u bent een warrior Gods! Deel de info in deze boodschap met bekenden!

Gepubliceerd op 15 juli 2015 door Evangelical Endtime Machine International

Please share and do not change © BC

break out3

Volledige weergave: 

Hallo, van harte welkom! Op 15 juli 2015 bracht de bode engel van God de volgende boodschap over aan Profeet Benjamin Cousijnsen.

Shalom! Ik begroet u in de wonderbare naam van Yeshua HaMashiach, Jezus Christus. Voorwaar, mijn naam is Lovesadai en ben een bode engel Gods.

Velen hebben evangelisatiekaartjes gevraagd om te evangeliseren.
Voorwaar, breek uit voor Yeshua HaMashiach, Jezus Christus! Op 28 augustus zal wereldwijd op deze dag een evangelisatiedag worden gehouden. Laat u niet meer onderdrukken en luistert naar de boodschap van 17 oktober 2012, met de titel: ‘Doe de wapenrusting Gods aan!’

Voorwaar, laat de duisternis u niet onderdrukken met vrees.
Laat de duisternis en al die demonen nu zwijgen, in de almachtige naam van Yeshua HaMashiach, Jezus Christus, en stamp erop! Want u bent een warrior Gods, en bent gekocht en betaald met Zijn kostbaar Bloed. En laat u niet afnemen, wat u zo graag wil doen voor Yeshua HaMashiach, Jezus Christus! Laat de duisternis verbazen en wijken voor het licht in u, en zet uw inzet door om te gaan evangeliseren voor Yeshua HaMashiach, Jezus Christus.

Voorwaar, op 28 augustus 2015 is het evangelisatiedag van de Evangelical Endtimemachine.
Iedereen heeft een Evangelical Endtimemachine Cap petje ontvangen. Als u meehelpt evangeliseren in uw woonplaats, krijgt u ook een gratis cap petje. Vraag er gerust naar! Voorwaar, wilt u bidden voor deze wereldwijde evangelisatiedag op 28 augustus? Deel deze informatie met bekenden en de kerk, of scholen, of krant, enzovoorts.

Yeshua HaMashiach, Jezus Christus, leeft, en zal vele harten aanraken!
Dit is geopenbaard aan Profeet Benjamin Cousijnsen.

Johannes 3, vers 16 en 17  Want alzo lief heeft God de wereld gehad, dat Hij zijn eniggeboren Zoon gegeven heeft, opdat een ieder, die in Hem gelooft, niet verloren ga, maar eeuwig leven hebbe. Want God heeft zijn Zoon niet in de wereld gezonden, opdat Hij de wereld veroordele, maar opdat de wereld door Hem behouden worde.

Ik ga nu, Ruacha, Yeshu, Shalom! sprak de bode engel van God, en verdween.

En ook ik zeg u, Ruacha, Yeshu, Shalom! Gods zegen

 

Opmerking: Volledige tekstweergave voor doven, slechthorenden en anderstaligen
Use Google Translate and Bookmark it. Deel deze belangrijke boodschappen!
Vertalers in andere talen zijn zeer welkom

More messages on this website, also in English, Spanish, Portuguese, German, Filipino, Indonesian, Swahili, Korean, Polish and Russian!

Bron: Evangelicalendtimemachine.com