DutchVideo 2017

Waarschuwing aan landen & beïnvloeding door aliens & ontdekte aarde-achtige planeten met leven!

Dit werd door Profeet Benjamin Cousijnsen reeds allang geopenbaard. Hij gaf u reeds door: er is leven op aarde-achtige planeten! Verder wil Israël een tempel laten bouwen, een openbaring over ruimteschepen die de wereld willen beïnvloeden, en een waarschuwing aan verschillende landen. (After clicking the video, wait for a moment until it plays.)

Gepubliceerd op 11 mrt 2017 door Evangelical Endtime Machine International

Please share and do not change © BC

alien-world-3d-wallpaper

Volledige weergave:

Hallo, hartelijk welkom! Dit is een openbarende, waarschuwende, mededelende boodschap Gods, woord voor woord overgeleverd door Gods bode engel aan eindtijdprofeet van de laatste dagen, Benjamin Cousijnsen, op 10 maart 2017.

Shalom! Ik begroet u in de almachtige naam van Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus.

Voorwaar, de NASA heeft maar liefst meer dan 7 aarde-achtige planeten ontdekt!
Hoewel deze vondst spectaculair is en te ver weg om te bereiken, is men zich niet bewust dat er daadwerkelijk buitenaards leven is. Profeet Benjamin Cousijnsen heeft er reeds al veel over geopenbaard, dat er planeten bestaan waar leven is. En het is inderdaad beter, dat men niet te nieuwsgierig wordt. Want als men de verkeerde planeet bezoekt, zal men de Aarde niet meer levend terugzien! Voorwaar, mijn naam is Jismaël en ben een bode engel Gods.

In het heelal bevinden zich geregeld ruimteschepen, die de wereld willen beïnvloeden door hun ruimteschip satellieten.
Vele ruimteschepen hebben een schorpioenen uiterlijk en staan ook vaak tegenover Gods ruimteschepen! Ook wordt er zelfs gevochten in de ruimte tegen vrouwelijke en mannelijke gevallen engelen.

Ook wil ik u, Frankrijk, Marokko, Italië, Turkije, Arabië, India, Noorwegen, en de Verenigde Staten, ernstig waarschuwen.
Alles wordt vervuld! En Israël wil een tempel bouwen, waar men alle religies samen kan laten komen. Donald Trump vindt het een betere bouw dan die andere tempel; hier kunnen alle gelovigen samenkomen in de één wereldreligie tempel. Paus Franciscus wil het zelf inzegenen!

Voorwaar!
De genoemde landen en overige afgoden aanbidders zullen gestraft worden, zolang er niet naar God wordt geluisterd. Rampen komen eraan! Voorwaar, ook de bezoekers uit de ruimte komen eraan, maar net na de Rapture.
Ik ga nu, Ruacha, Yeshu, Shalom! sprak Gods bode engel, en verdween.

En ook ik zeg u, Ruacha, Yeshu, Shalom!

 

Opmerking: Volledige tekstweergave voor doven, slechthorenden en anderstaligen
Use Google Translate and Bookmark it. Please share and do not change © BC
Vertalers in andere talen zijn zeer welkom

More messages on this website, also in English, Spanish, Portuguese, German, Filipino, Indonesian, Swahili, Surinamese, Korean, Polish and Russian!

Bron: Evangelicalendtimemachine.com