DutchVideo 2017

Waarschuwende openbaring van God: Noord-Korea is er klaar voor! Een oproep aan Azië, Licht uw naaste in!

06-07-2017  Dit is een openbarende en waarschuwende boodschap van God, gericht aan heel Azië. Bent u Chinees of Koreaans? Dan heeft u de plicht, als kind van God, om uw naaste in te lichten over Gods waarschuwingen! (After clicking the video, wait for a moment until it plays.)

Gepubliceerd op 6 jul 2017 door Evangelical Endtime Machine International

Please share and do not change © BC

Volledige weergave:

Hallo, van harte welkom! Vandaag bracht de bode engel Gods deze waarschuwende, alarmerende boodschap over aan mij, Profeet Benjamin Cousijnsen, Gods eindtijdprofeet van de laatste dagen.

Voorwaar, zoals gezegd is door Gods ware eindtijdprofeet, is er een testraket afgeschoten, zelfs meerdere malen!
Noord-Korea is er nu klaar voor, voor de nabijgelegen landen, en heeft de waterstofbom gereed staan voor de schepen op en onder het water. Voorwaar, Noord-Korea zal gewaarschuwd worden door onder andere China en de Verenigde Staten en Turkije. Voorwaar, mijn naam is Revelado, een bode engel Gods.

Hoor, geheel Azië!
God roept heel Azië op, om zich te bekeren en te gehoorzamen! Bent u Chinees of een Koreaan? Dan is het uw plicht, als kind van God, om uw naaste in te lichten over Gods waarschuwingen. Luister ook naar de boodschap, getiteld: ‘Dit spreekt God tot u, Noord- en Zuid-Korea en China!’

Ik openbaar u,
dat Noord-Korea de Verenigde Staten de schuld zal geven voor hun afgevuurde vergeldingsraket, zowel op China alswel op de Verenigde Staten, wat grote schade zal aanbrengen. En men zal ook Israël een raket sturen, want men haat de Joden, vanwege religie!
Ik ga nu, Ruacha, Yeshu, Shalom!

En ook ik zeg u, Ruacha, Yeshu, Shalom! Gods zegen

 

Opmerking: Volledige tekstweergave voor doven, slechthorenden en anderstaligen
Use Google Translate and Bookmark it. Please share and do not change © BC
Vertalers in andere talen zijn zeer welkom

More messages on this website, also in English, Spanish, Portuguese, German, Filipino, Indonesian, Swahili, Surinamese, Korean, Polish and Russian!

Bron: Evangelicalendtimemachine.com