DutchFor the Children EN/NLVideo 2015

Waar is Clowntje Anita nou?

O, Oooh, waar is Clowntje Anita vandaag toch gebleven? Zou er wat gebeurd zijn soms? Inderdaad is er iets gebeurd, en de Here Jezus Christus zag alles wat er gebeurde met Anita, en stuurde vandaag snel Zijn bode engel met dit nieuwsberichtje. De bode engel Gods, Lovesadai, mocht dit nieuwsberichtje komen brengen bij Profeet Benjamin Cousijnsen, die alle woorden meteen opschreef om het aan jullie, die kijken en luisteren, door te geven. Luister maar! Bezoek ook in de website: For-the-children

Gepubliceerd op 30 april 2015 door Evangelical Endtime Machine International

Please share and do not change © BC

Clowntje Anita met zere been

Volledige weergave:

Hallo, lieve kinderen en beste ouders! Op donderdag 30 april 2015 bracht een engel van de Heer, een bode engel Gods, een hele bijzondere boodschap over, speciaal gericht aan de kinderen, die altijd kijken naar onder andere Clown Anita.

Shalom! Ik begroet u allen in Yeshua HaMashiach, Jezus Christus’ naam. Voorwaar, mijn naam is Lovesadai en ben een bode engel Gods.

Weten jullie het al?
Clown Anita werd uitgelaten door de hond naar buiten. Meestal neemt jouw pappa of mamma de hond mee naar buiten. Maar bij een clown gaan de dingen soms net iets anders! Als clown Anita buiten is, is de wereld in gevaar. Maar gelukkig, Gods engelen en ik, Lovesadai, zouden geen bode engelen heten, als wij niet mogen helpen. Een postbode brengt vaak een brief voor je mamma of pappa. Maar wij engelen Gods brengen jullie bescherming namens de Koning der koningen, die van jullie houdt!

Wie heeft jou altijd al beschermd, denk je?
Nee, niet wij, maar Yeshua HaMashiach, Jezus Christus, de Zoon van God! Wij werken voor de Koning der koningen. Aanbid en dank Hem alleen: Yeshua HaMashiach, Jezus Christus. Als je ons engelen gaat danken, en overal beeldjes en belletjes gaat ophangen, en een grote fan van ons bent, maak je Yeshua HaMashiach, Jezus Christus, heel verdrietig. Want wat Hij allemaal voor jou heeft gedaan, is dat Hij de straf wou van de mensen, om te laten zien dat Hij van je houdt! De mensen maken fouten, doen slechte dingen, en ze luisteren zó slecht. Als je de hele dag slecht luistert thuis, en je mamma of pappa zegt iedere keer: “Wees lief, gedraag je!” en je luistert toch niet, dan krijg jij vast straf. En zo is het ook met de mensen. Maar God wilde bijna een straf geven, maar stuurde Zijn eigen Zoon, die de mensen een kans gaf. Verder lees je in je kinderbijbel er wel meer over.

Oei! Arme clown Anita!
Willen jullie voor haar bidden? Ze loopt nu op krukken. Volgende week komt ze vast wel terug. Je mag vast wel even een beterschap mailtje sturen, of tekening, lieve kinderen. Wees een echte fan van Yeshua HaMashiach, Jezus Christus!

Johannes 3, vers 16 en 17  Want alzo lief heeft God de wereld gehad, dat Hij zijn eniggeboren Zoon gegeven heeft, opdat een ieder, die in Hem gelooft, niet verloren ga, maar eeuwig leven hebbe. Want God heeft zijn Zoon niet in de wereld gezonden, opdat Hij de wereld veroordele, maar opdat de wereld door Hem behouden worde.

Ik ga nu, Ruacha, Yeshu, Shalom! sprak de bode engel van God, en verdween.

En ik zeg tegen Anita, Beterschap, word gauw beter! en tegen alle kinderen en ouders, Ruacha, Yeshu, Shalom! Gods zegen

 

Opmerking: Volledige tekstweergave voor doven, slechthorenden en anderstaligen
Use Google Translate and Bookmark it. Deel deze belangrijke boodschappen!
Vertalers in andere talen zijn zeer welkom

More messages on this website, also in English, Spanish, Portuguese, German, Filipino, Indonesian, Swahili, Korean, Polish and Russian!

Bron: Evangelicalendtimemachine.com