DutchVideo 2013

Waar het werkelijk om draait!

HET DRAAIT NIET OM RANG OF STATUS, NIET WAT U DOET, MAAR WIE U BENT IN CHRISTUS. ALS U DATGENE WAT U DOET, MAAR DOET MET DE LIEFDE VOOR GOD EN ZIJN GELIEFDE ZOON YESHUA, JEZUS CHRISTUS, EN UW NAASTE!

Gepubliceerd op 7 maart 2013 door Evangelische Eindtijdspace

Please share and do not change © BC

heb je naaste lief als jezelf - vogeltjes

Volledige weergave:

Hallo, welkom! Mijn naam is Benjamin Cousijnsen. Op 7 maart 2013 kreeg ik de volgende boodschap van een bode engel Gods.

Shalom, Profeet Benjamin Cousijnsen! Ik begroet u in de almachtige naam van Yeshua HaMashiach, Jezus Christus. Voorwaar, mijn naam is Rafaël.

Er staat een bekend verhaal in uw Bijbel, die je moet kennen als gij over een gezin praat.

Op een dag kwam een moeder op bezoek, met haar twee zonen, bij Yeshua HaMashiach, Jezus Christus. Ze knielde zelfs voor Hem neer.

“Wat kan ik voor u doen?” vroeg Yeshua HaMashiach.

“Mm, ja…”, was haar antwoord, “ik zou zo graag willen dat mijn twee zoons in uw Koninkrijk heel erg belangrijk zullen zijn, en dat ze naast uw troon mogen zitten, en helpers zullen zijn”.

Voordat ik verder ga, ik denk, als ik daar zelf ook zo aan denk, dat vele mensen ook verlangens hebben van ja, ‘Ik heb ‘t verlangen om dicht bij de Heer te zijn, om naast Hem te zitten.

Als ik Yeshua HaMashiach, Jezus Christus, zou aantreffen, dan heb ik vele vragen. Ik zou dan naast Hem willen zitten, ik zou dit willen, dat willen…’ En zo was dat ook met deze vrouw. Zij had een groot verlangen; ze wou het  allerbeste voor haar kinderen.

Ik ga nu verder,

Maar, wat was Yeshua HaMashiach, Jezus Christus, opeens verdrietig om deze vraag.

Ten eerste had de moeder niets begrepen van Gods Koninkrijk, want ze dacht dat Yeshua HaMashiach, Jezus, Koning zou worden over een land. En ze begreep dus niet, dat Yeshua, Jezus Christus, Koning zou worden over de harten van de mensen.

En ten tweede begreep ze ook niet, dat niet belangrijk is, of u nu een hoge piet bent of wie je dan ook bent, Yeshua HaMashiach, Jezus Christus, leert, dat het om iets heel anders gaat in uw leven. Namelijk: Er zijn voor een ander, en steeds voor een ander klaarstaan; daar gaat het om! Het maakt niet uit wat voor werk of status of rang u hebt. Als u datgene, wat u doet, maar doet met de liefde voor God en Zijn geliefde Zoon, Yeshua HaMashiach, Jezus Christus, en… uw naaste.

Jammer voor die moeder, want ze had het nog niet begrepen.

Zo moest zij dus niet voor haar kinderen zorgen.

In Mattheüs 20, vers 20 tot en met 28 kunt u dit verhaal zelf nogmaals lezen.

Toen sprak de bode engel Gods, Ik ga nu, Ruacha, Yeshu, Shalom!

Ik heb nog iets anders te zeggen, beste luisteraars…

Misschien zijn er ook luisteraars, die helemaal geen Bijbel hebben. Dan raad ik u echt aan om een bijbel te gaan kopen. Want het is zo belangrijk eigenlijk om Gods Woord ook door te spitten als het ware, om ook de Bijbel te onderzoeken.

Ik kan u vertellen, voor dit boek, de Bijbel, zijn zoveel mensen gestorven. En nooit heeft de satan, de duivel, het uit kunnen roeien. Is dat niet geweldig nieuws?

Voor dit boek zitten heel veel gevangenissen vol met Christenen, en laten we daar ook voor bidden, vraag ik u.

Ik dank u voor het luisteren, en ik zeg u, Gods zegen!

 

Opmerking: Volledige tekstweergave voor doven, slechthorenden en anderstaligen

Use Google Translate and Bookmark it.

PLEASE SHARE THESE IMPORTANT MESSAGES! TRANSLATORS ARE WELCOME              

MORE MESSAGES by Benjamin Cousijnsen, also in English, Spanish, Portuguese, German, Filipino, Indonesian, Swahili, Korean, Russian and Dutch:

Evangelicalendtimemachine.com