DutchVideo 2019

Vrees voor de vijand is uw zegeningen tegenhouden!

Weet dat Hij, Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus, van u houdt en getrouw is en nimmer falend. Hij maakt geen fouten, en weet wat Hij doet en geeft Zijn knechten altijd door, hetgeen weldra geschieden moet. (After clicking the video, wait for a moment until it plays.)

Gepubliceerd op 31 mei 2019 door Evangelical Endtime Machine International & Heiscoming12

Please share and do not change © BC

 

Volledige weergave:

Hallo, van harte welkom! Op 31 mei 2019 bracht de bode engel de volgende boodschap Gods over aan eindtijdprofeet Benjamin Cousijnsen.

Shalom! Ik begroet u in de almachtige Naam van Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus. Voorwaar, mijn naam is Rafaël, een bode engel Gods.

Voorwaar, of het nu om de schepping gaat, of wat dan ook, de Here is getrouw en waarachtig en de God van al wat leeft!
U mag weten, dat u op Hem, die wijzer is dan Koning Salomo, of wie dan ook, mag vertrouwen. Hij maakt geen fouten, en weet wat Hij doet en geeft Zijn knechten altijd door, hetgeen weldra geschieden moet.

Voorwaar, Zijn naam is Wonderbaar, en Hij is zo groot en almachtig!
Een Rots en een Redder en een Strijder en Overwinnaar is Hij over elke duivelse macht van satan! Vrees niet voor hem, want Zijn kostbaar Bloed aan het kruis heeft alle bolwerken van satan overwonnen en vernietigd.

Want vrees voor de vijand is uw zegeningen tegenhouden!
Weet dat Hij, Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus, van u houdt en getrouw is en nimmer falend. Zijn goedheid en genade zijn steeds uw deel! Wie in Hem gelooft, op Hem vertrouwt en in Hem blijft, en toegewijd is ten dienste aan de Koning der koningen, heeft Hij de grootste zegen ooit beloofd, in geloof, hoop en liefde. Amen!
Ik ga nu, sprak Gods bode engel, Ruacha, Yeshu, Shalom!

En ook ik zeg u, Ruacha, Yeshu, Shalom!

 

Opmerking: Volledige tekstweergave voor doven, slechthorenden en anderstaligen
Use Google Translate and Bookmark it. Please share and do not change © BC
Vertalers in andere talen zijn zeer welkom

More messages on this website, also in English, Spanish, Portuguese, German, Filipino, Indonesian, Swahili, Surinamese, Korean, Polish and Russian!

Bron: Evangelicalendtimemachine.com