DutchVideo 2020

Vrede, liefde, blijdschap en humor in het dierenparadijs

In het Hemelse dierenparadijs kan men echt genieten van de dieren in de Hemel. Als wederom geboren Christen zal er een weerzien zijn tussen de hond en het baasje, onder andere! (After clicking the video, wait for a moment until it plays.)

Gepubliceerd op 10 januari 2020 door Evangelical Endtime Machine International & Heiscoming12

Please share and do not change © BC

 

Volledige weergave:

Hallo, van harte welkom! Op 10 januari 2020 bracht de bode engel Gods deze openbarende boodschap over aan eindtijdprofeet Benjamin Cousijnsen.

Shalom! Ik begroet u in de almachtige Naam van Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus. Voorwaar, mijn naam is Blesía, een bode engel Gods.

Voorwaar, God houdt van dieren!
Luister maar eens naar de bijzondere boodschap in de Evangelical EndTime Machine, met de titel: ‘Openbaringen in het Hemelse dierenparadijs!’, van 11 januari 2013. Voorwaar, in het Hemelse dierenparadijs kan men echt genieten van de dieren in de Hemel. Er is zoveel vrede en liefde en blijdschap en vreugde in het dierenparadijs!

1 Johannes 4, vers 18 en 19  Er is in de liefde geen vrees, maar de volmaakte liefde drijft de vrees uit; want de vrees houdt verband met straf en wie vreest, is niet volmaakt in de liefde. Wij hebben lief, omdat Hij ons eerst heeft liefgehad.

Voorwaar, als wederom geboren Christen zal er een weerzien zijn tussen de hond en het baasje, onder andere. 

Openbaring 21, vers 4  En Hij zal alle tranen van hun ogen afwissen, en de dood zal niet meer zijn, noch rouw, noch geklaag, noch moeite zal er meer zijn, want de eerste dingen zijn voorbijgegaan.

Voorwaar!
Wie niet wederom geboren is, en niet een relatie had met Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus, en niet heeft geloofd in Zijn getuigenis, en ongehoorzaam is, zal nimmer deelnemen aan al dat prachtige, wat God klaar heeft liggen voor Zijn kinderen!

Johannes 3, vers 36  Wie in de Zoon gelooft, heeft eeuwig leven; doch wie aan de Zoon ongehoorzaam is, zal het leven niet zien, maar de toorn Gods blijft op hem “en op haar”.

Voorwaar, dieren geven zoveel liefde!
Denk aan een hond. Toch zijn er op Aarde zoveel dierenhaters! Sommigen proberen honden te doden met een gebakken spons met saus, en leggen het ergens neer, waar veel mensen wandelen met de hond. Zó liefdeloos zijn vele mensen! Wie geen liefde heeft voor dieren, kan ook niet van mensen houden. Voorwaar, nu weet u ook, waarom God de dieren als eerste maakte met de schepping, voordat Hij de mens ging maken. Omdat dieren beter luisteren dan de mens!

Johannes 3, vers 16  Want alzo lief heeft God de wereld gehad, dat Hij zijn eniggeboren Zoon gegeven heeft, opdat een ieder, die in Hem gelooft, niet verloren ga, maar eeuwig leven hebbe.

En Hebreeën 4, vers 13  En geen schepsel is voor Hem verborgen, want alle dingen liggen open en ontbloot voor de ogen van Hem, voor wie wij rekenschap hebben af te leggen.

Voorwaar, ook is er heel veel humor in het dierenparadijs, en wordt er veel afgelachen.
Ik ga nu, sprak Gods bode engel, Ruacha, Yeshu, Shalom!

En ook ik zeg u, Ruacha, Yeshu, Shalom!

 

Opmerking: Volledige tekstweergave voor doven, slechthorenden en anderstaligen
Use Google Translate and Bookmark it. Please share and do not change © BC
Vertalers in andere talen zijn zeer welkom

More messages on this website, also in English, Spanish, Portuguese, German, Filipino, Indonesian, Swahili, Surinamese, Korean, Polish and Russian!

Bron: Evangelicalendtimemachine.com