19-06-2017  Bemoedigende boodschap Gods: Durf te bidden en te treuren, en vind troost bij Hem. (After clicking the video, wait for a moment until it plays.)

Gepubliceerd op 19 jun 2017 door Evangelical Endtime Machine International

Please share and do not change © BC

matthew-5-verse-4

Volledige weergave: 

Hallo, van harte welkom! Gods bode engel bracht de volgende boodschap over aan eindtijdprofeet Benjamin Cousijnsen.

Shalom! Voorwaar, mijn naam is Lovesadai.

De Heer wil je bemoedigen!
Zo spreekt de Heer, Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus. En ben je een bemoediging voor Hem? En ben je ook een bemoediging voor je naaste? In een bemoediging zit hoop en geloof en kracht, en het motiveert.

Mattheüs 5, vers 4 en 5  Zalig die treuren, want zij zullen vertroost worden. Zalig de zachtmoedigen, want zij zullen de aarde beërven.
Vers 8  Zalig de reinen van hart, want zij zullen God zien.
Vers 12  Verblijdt u en verheugt u, want uw loon is groot in de hemelen; want alzo hebben zij de Profeten vóór u vervolgd.

Voorwaar, want juist degene die tranen huilt, mag ontdekken dat Hij, Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus, tranen droogt.
Wie treurt, mag bij Hem komen en troost vinden. Breng alles maar bij Hem. Durf te bidden en te treuren, en vind troost! Breng je verdriet, en denk niet dat niemand je ziet en begrijpt. Breng ook je ingeslikte tranen en pijn bij Hem. De Heer wil je bemoedigen! En ben je een bemoediging ook voor Hem?

Wat zat er alweer in een bemoediging?
Luister dan maar nog eens naar deze boodschap. Ik weet, tranen of een diepe zucht, je ontkomt er soms niet aan. Maar geloof en hoop, die doen ons leven, en vertrouwen.

Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus, redt en wil niet dat je opgeeft.
Dat is geen optie, maar ongeloof. Laat je bemoedigen en sterken, en geloof door door te gaan, in welke situatie dan ook! Hij is de Almachtige!

Jeremia 32, vers 27  Zie, Ik, de Here, ben de God van al wat leeft; zou voor Mij iets te wonderlijk zijn?

Zing voor de Here. 

Psalm 126, vers 5 en 6  Wie met tranen zaaien, zullen met gejuich maaien. Hij gaat al wenende voort, die de zaadbuidel draagt; voorzeker zal hij komen met gejuich, dragende zijn schoven.
En vers 3  De Here heeft grote dingen bij ons gedaan, wij waren verheugd.

Ik ga nu, Ruacha, Yeshu, Shalom! sprak Gods bode engel, en verdween.

En ook ik zeg u, Ruacha, Yeshu, Shalom! God zegene u

 

Opmerking: Volledige tekstweergave voor doven, slechthorenden en anderstaligen
Use Google Translate and Bookmark it. Please share and do not change © BC
Vertalers in andere talen zijn zeer welkom

More messages on this website, also in English, Spanish, Portuguese, German, Filipino, Indonesian, Swahili, Surinamese, Korean, Polish and Russian!

Bron: Evangelicalendtimemachine.com