DutchVideo 2016

Verspreiding ISIS-strijders is gedetailleerd door Gods Profeet voorzegd!

Deze profetische boodschap wijst u op de vervulde openbaringen, ware feiten, met betrekking tot de verspreiding van de ISIS-strijders in Europa en wereldwijd! Alle openbaringen, alles, werd reeds voorzegd en gedetailleerd doorgegeven aan Profeet Benjamin Cousijnsen, en met de wereld gedeeld! Benjamin Cousijnsen is Profeet van de enige waarachtige God, JHWH, Yeshua HaMasiach, Jezus Christus, en geeft dagelijks door aan de mensen in de wereld van deze tijd, wat God Hem opdraagt.

Gepubliceerd op 14 sept 2016 door Evangelical Endtime Machine International

Please share and do not change © BC

ISIS fighters in Europe

Volledige weergave: 

Hallo, welkom! Op 14 september 2016 bracht Gods bode engel woord voor woord deze openbarende boodschap Gods over aan eindtijdprofeet van de laatste dagen, Benjamin Cousijnsen.

Shalom! Ik begroet u in de lieflijke naam van Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus. Voorwaar, mijn naam is Revelado en ben een bode engel Gods.

Had Profeet Benjamin Cousijnsen in 2015 u toen ook al niet geopenbaard,
dat het geweld zou gaan toenemen, en dat er meer dan 20.000 vluchtelingen waren overgekomen, en dat vele vermomde ISIS-terroristen erbij zaten, en dat er toen al meer dan 15.000 geldige paspoorten en documenten in hun handen waren, van ISIS? Voorwaar, nu, in 2016, is het aantal paspoorten verdubbeld, en slaat de Arabische en Westerse Inlichtingendienst groot alarm, nu vele duizenden ISIS-strijders zich hebben verspreid! Sommigen van hen met één doel: om aanslagen te plegen!

Velen zitten in Europa.
Sommigen zitten te bedelen, wat niet verboden is. Maar er zijn regels, waar men zich aan moet houden. “Vele ISIS-strijders zijn spoorloos verdwenen”, zeggen de Inlichtingendiensten. Rara, hoe kan dat?

Voorwaar!
Luister dan naar de boodschappen Gods, overgegeven aan Gods ware eindtijdprofeet, Benjamin Cousijnsen. Vele duizenden ISIS-strijders hebben zich reeds over de gehele wereld verspreid, waarbij de meesten in Europa zijn, wachtende op het sein om terreuraanslagen te gaan plegen! Hun werkwijze is ook om scholen tot één wereldreligie te maken, om de kinderen samen te brengen en te beïnvloeden met de Islam. En ook de gemeentelijke instellingen, en zelfs de politie, zowel de regering, wil men naar hun hand zetten! Men wil de ISIS-strijders met een hogere IQ gebruiken en inzetten, om de wereld te veroveren, dat samengaat met onopvallend werken in Europa, en dan ondertussen aanslagen plegen.

Spoedig zal men weer een aanslag te verwerken krijgen in Europa!
Ik ga nu, Ruacha, Yeshu, Shalom! sprak Gods bode engel, en verdween.

 

Opmerking: Volledige tekstweergave voor doven, slechthorenden en anderstaligen
Use Google Translate and Bookmark it. Please share and do not change © BC
Vertalers in andere talen zijn zeer welkom

More messages on this website, also in English, Spanish, Portuguese, German, Filipino, Indonesian, Swahili, Korean, Polish and Russian!

Bron: Evangelicalendtimemachine.com