DutchFor the Children EN/NLVideo 2018

Veranderd door Gods liefdevolle vertrouwen, aandacht en vergeving!

28-06-2018  Jezus Christus is in staat het beste in elk hart te zien. Ook in jou heeft Hij vertrouwen, en Hij weet wat er allemaal voor goeds in je zit! (After clicking the video, wait for a moment until it plays.)

Gepubliceerd op 28 jun 2018 door Evangelical Endtime Machine International

Please share and do not change © BC

 

Volledige weergave:

Hoi, leuk dat jullie kijken! Dit is een boodschap van God, door de bode engel Gods overgeleverd aan eindtijdprofeet Benjamin Cousijnsen, wat ik nu graag aan jullie wil gaan voorlezen. De bode engel Gods sprak, en zei:

Shalom! Ik begroet u in de almachtige Naam van Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus. Voorwaar, mijn naam is Rafaël, een bode engel Gods.

Toen Zacheüs nog een kleine baby was, ging het verwisselen van de luier niet zo makkelijk als tegenwoordig.
Laat ik de details jullie maar besparen en een sprongetje maken naar deze tijd. Doe maar mee, 1 sprongetje… Zo, dat was nog eens een grote sprong!

Zacheüs had werk als belastinginner in de tijd van de Here Jezus Christus.
Hij was een bijzonder kleine man. Hij woonde in Jericho. Hij had daar de baan als belastinginner, waardoor men hem haatte. Ook in deze tijd, in deze moderne tijd, is een belastingontvanger niet echt geliefd. Men minachtte die kleine man zelfs zo zeer, – want hij was ook nog eens rijk bovendien – dat sommigen roddelden: “Zacheüs is rijk van onze centjes, van ons geld!” Zacheüs haalde namelijk het geld van de Joden op voor de Romeinen, en droeg het geld aan de Romeinen over. Een deel hield Zacheüs dan zelf. En hij kreeg als belastingontvanger ook nog eens zelf geen belasting opgelegd. Zacheüs werkte dus voor de Romeinen. Begrijp je, dat iedereen dan ook niks met de kleine Zacheüs te maken wilde hebben?

In de Bijbel lees je nog veel meer over Zacheüs; dat kun je lezen in Lukas 19.
Wat heel bijzonder is, is dat Zacheüs de helft van zijn bezit weggaf, nadat hij tot bekering was gekomen. Had hij iemand teveel laten betalen, dan gaf Zacheüs hem het vier keer zoveel terug! Jezus zei: “Er is redding gekomen in dit huis. Ik ben gekomen om de afgedwaalde mensen en zondaars te zoeken en te redden”.

Jezus Christus, Yeshua HaMashiach, is in staat het allerbeste in elk hart te zien.
Ook in jou heeft Hij vertrouwen, en Hij weet en ziet wat er allemaal voor goeds in je zit!
Ik ga nu, Ruacha, Yeshu, Shalom! sprak Gods bode engel, en verdween.

En ook ik zeg jullie allemaal, Ruacha, Yeshu, Shalom! Gods zegen, dag

 

Opmerking: Volledige tekstweergave voor doven, slechthorenden en anderstaligen
Use Google Translate and Bookmark it. Please share and do not change © BC
Vertalers in andere talen zijn zeer welkom

More messages on this website, also in English, Spanish, Portuguese, German, Filipino, Indonesian, Swahili, Surinamese, Korean, Polish and Russian!

Bron: Evangelicalendtimemachine.com