DutchVideo 2012

Velen zijn reeds overgenomen, word wakker daar!

12-08-2012  NOG MEER DETAILS WORDEN GEOPENBAARD OVER DE INVLOED, DIE DE GEVALLEN ENGELEN HEBBEN, DOOR DE TIJD HEEN NAAR HET HEDEN TOE. GOD OPENBAART DIT NU, OPDAT DE MENS WAKKER GESCHUD WORDT.

Gepubliceerd op 12 aug 2012 door eindtijdspace

Please share and do not change © BC

velen zijn overgenomen

Volledige weergave: 

Hallo! Mijn naam is Benjamin Cousijnsen. Op 12 augustus 2012 kreeg ik in de loop van de middag de volgende boodschap.

Shalom, Benjamin! Ik groet u in de naam van Yeshua HaMashiach, Jezus Christus. Mijn naam is Camelia.

Benjamin, zoals in de tijden van Henoch aten de gevallen engelen de mensen op, die geboren waren uit de vrouwen, en dronken zelfs het bloed van pasgeboren baby’s op en aten hun vlees.

U vraagt zich zeker af, wie de gewelddadige wapens bedacht had, zoals zwaarden, messen, schilden, borstplaten… Men leerde ook met metalen om te gaan van de gevallen engelen.

De vrouwen moesten bewerkte oogleden hebben en armbanden dragen. Er was veel kennis, zelfs van tovenarij, banspreuken en het insnijden van wortels, en kruiden. De gevallen engelen hadden ook de kennis van de technologie, die is vrijgekomen en onder u is.

De gevallen engelen hebben één doel…

En dat is de mensheid van God afhouden door middel van hun kennis, en spreken hun kennis door naar hun mensen, die hen op de markt brengen, die toch al overgenomen zijn.

De mensen hebben games, waar het doden centraal staat. Men zegt: ‘Het is maar een spel’. De televisie, de kracht er achter, zegt: ‘Kijk!’

Psalm 8, vers 6  Toch hebt Gij hem bijna goddelijk gemaakt.

Moet het niet zo zijn, zoals Psalm 22, vers 27?  Wie de HERE zoeken, zullen Hem loven.

Amos 5, vers 14  Zoekt het goede en niet het kwade, opdat gij leeft.

De gevallen engelen kunnen zich ook onzichtbaar maken en zichtbaar, net als Gods engelen!

De gevallen engelen werken samen met de mensen, die u reeds controleren. De satan, met zijn machten en krachten, heeft velen van God afgetrokken.

Vele Christenen zijn als stofzuigers.

Men zuigt alles op van Gods woord… Hallelujah! Maar, is de stofzuiger vol, wat doet u dan? En als de stofzuigerzak zó vol is, komt er niets meer binnen. U wordt geestelijk doof. En niets komt meer binnen, omdat u alles voor uzelf hield. Men praat alleen maar over Jezus Christus in de kerk. U denkt, ‘Ik ben wederom geboren, ik ga naar de kerk. Dit is genoeg’. Satan was óók wederom geboren, en was ook ooit in de hemel bij God. Maakt u niets wijs! Vele stofzuigers zijn vastgelopen en gingen toch kapot.

Alle gebeurtenissen vindt men terug op de aarde.

Men laat zich zo overnemen door al die elektronische apparatuur. Wanneer heeft u uw Bijbel opengeslagen? U had alleen maar tijd voor de gevallen engelen… de TV, computer, games, mobiel, enzovoort.

Zoek de dingen van boven en u zult gezegend worden en behouden.

Met Jezus Christus bent u meer dan overwinnaar! Neem ook geen deel aan de praktijken, die niet uit God zijn. Bescherm u door Zijn kostbaar Bloed, elke dag, zodat u groeien mag.

Numeri 6, vers 24  De HERE zegene u en behoede u.

Shalom! sprak de bode engel Gods, en verdween.

 

Opmerking: Volledige tekstweergave voor doven, slechthorenden en anderstaligen

Use Google Translate and Bookmark it.

PLEASE SHARE THESE IMPORTANT MESSAGES! TRANSLATORS ARE WELCOME              

MORE MESSAGES by Benjamin Cousijnsen, also in English, Spanish, Portuguese, German, Filipino, Indonesian, Swahili, Korean and Dutch:

Evangelicalendtimemachine