DutchVideo 2014

Velen denken, ‘Hij komt nog lang niet terug!’ 

Boodschap van God, aan eindtijdprofeet Benjamin Cousijnsen geopenbaard! Men wordt blind gehouden voor de eindtijdtekenen en Wederkomst van Yeshua HaMasiach, Jezus Christus!

Gepubliceerd op 30 okt 2014 door Evangelical Endtime Machine International

Please share and do not change © BC 

life from outer space

Volledige weergave:

Hallo, van harte welkom! Op 30 oktober 2014 bracht een engel des Heren, namens de God van Abraham, Izaäk en Jakob, de volgende boodschap over aan Zijn dienstknecht, Profeet Benjamin Cousijnsen.

Shalom! Ik begroet u in de wonderbare naam van Yeshua HaMashiach, Jezus Christus. Voorwaar, mijn naam is Grachea en ben een bode engel Gods.

Voorwaar, men wou de waarheid weten…
En nu men de waarheid heeft ontdekt, dat er leven is, houden de geleerden de waarheid achter, dat zich bij de sterrenhemel Draak, Drago en Slangendrager Ophiuchus bevindt. Daar tussenin bevindt zich een planeet, waar leven is! Voorwaar, vergeet niet, dat het heelal ontzettend groot is. Met de technologische kennis heeft men met satellieten ontdekt, dat er leven is. Zelfs probeerde men te communiceren vanuit het heelal naar de aarde! Deze technische, technologische gevallen engelen van satan geven hun technologische kennis door naar de aarde, en hebben ervoor gezorgd, dat de Warp-technologie mogelijk is, zodat men een ruimteschip en UFO’s kan bouwen met een grotere lichtsnelheid. Voorwaar, Harold White van het Johnson Space Center heeft al geëxperimenteerd en ontdekt, dat de kennis voldoende is.

Voorwaar, de bezoekers uit de ruimte staan ook in verbinding met onder andere de Illuminati en het Witte Huis, Rome en NASA.

Jesaja 14, vers 14  Ik wil opstijgen boven de hoogten der wolken, mij aan de Allerhoogste gelijkstellen.

Voorwaar, zelfs vele astronauten kregen het zwijgen opgelegd, vanwege wat men ontdekt had.
Foto’s en filmmaterialen werden ingenomen, dat de religies zou schaden, omdat er maar één Weg is!

Johannes 12, vers 46  Lees dit voor. Hier staat geschreven: Ik ben als een licht in de wereld gekomen, opdat een ieder, die in Mij gelooft, niet in de duisternis blijve.
Johannes 14, vers 6  Hier staat geschreven: Jezus zeide tot hem: Ik ben de weg en de waarheid en het leven; niemand komt tot de Vader dan door Mij.

Voorwaar, de totale overname is in volle gang!
En men wordt blind gehouden voor de eindtijdtekenen en de Wederkomst van Yeshua HaMashiach, Jezus Christus. Velen denken nog steeds, dat Hij nog lang niet terugkomt. Maar dan slaat Hij toe, op het moment dat men het niet verwacht!

Luister ook naar de boodschap: ‘Openbaring: Wat net na de Rapture / Opname gebeurt!’
Voorwaar, de verborgen geesten en ruimteschepen zullen zich tonen, en er zal een grote chaos zijn! Het is beter, dat men Yeshua HaMashiach, Jezus Christus, aanneemt, dan overgeleverd te worden aan de bezoekers van satan.

Ik ga nu, Ruacha, Yeshu, Shalom! sprak de bode engel van God, en verdween.

En ook ik zeg u, Ruacha, Yeshu, Shalom! God zegene u

 

Opmerking: Volledige tekstweergave voor doven, slechthorenden en anderstaligen

Use Google Translate and Bookmark it. Deel deze belangrijke boodschappen!

Vertalers in andere talen zijn zeer welkom

More messages on this website, also in English, Spanish, Portuguese, German, Filipino, Indonesian, Swahili, Korean and Russian!

Bron:  Evangelicalendtimemachine.com