DutchVideo 2018

Vele kerken zijn het eigendom van satan

Profeet Benjamin Cousijnsen laat u zien, wat er is gebeurd met vele kerken. Hoewel men een deel hoort te zijn van het Lichaam van Christus, zijn velen het eigendom van satan, zowel hun kerk en denken. Alles is toegestaan, zolang de kerk maar gevuld is! (After clicking the video, wait for a moment until it plays.)

Gepubliceerd op 12 dec 2018 door Evangelical Endtime Machine International & Heiscoming12

Please share and do not change © BC

 

Volledige weergave:

Hallo, van harte welkom! Op 12 december 2018 bracht de bode engel de volgende boodschap Gods over aan eindtijdprofeet Benjamin Cousijnsen.

Shalom! Ik begroet u in de almachtige Naam van Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus. Voorwaar, mijn naam is Michaël, een bode engel Gods.

Profeet Benjamin Cousijnsen ging vroeger eens geregeld naar de Evangelische kerk, Pniël, in Enschede.
Op een dag, na de kerkdienst, vroeg men Profeet Benjamin Cousijnsen, of hij zich wou inschrijven als kerklid. Benjamin zei toen: “Waar staat in de Bijbel dat ik me moet inschrijven? Is dit dan een club?”
En de voorganger zei: “Je bent hier gedoopt en het eigendom van deze kerk”, waarop Profeet Benjamin zei: “Ik ben het eigendom van Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus, en ben al ingeschreven in het Boek des Levens. En er wordt niet in de Bijbel gesproken over ‘Word lid van de club’”.

Voorwaar, de satan, de vader van de leugen, heeft door de eeuwen heen vele aanslagen gepleegd, juist op de kerk en de Christenen!
Profeet Benjamin Cousijnsen laat u zien, wat er gebeurd is met vele kerken, door u deze afbeeldingen te tonen. Hoewel men een deel hoort te zijn van het Lichaam van Christus, zijn velen het eigendom van satan, zowel hun kerk en denken! Vele kerken werken niet voor de Heer, maar meer voor hun portemonnee. Alles is toegestaan, zolang de kerk maar gevuld is! En roken en daarbij de Heer dienen wordt als normaal beschouwd, zowel seks in de kerk, en het tegennatuurlijke en alles wat door God verboden is! In vele, vele kerken verkondigt de satan een ‘evangelie’, waar iedereen blij van wordt en wat aangenaam is voor het gehoor.

Voorwaar, vele afgodendienaars van satan zitten in de kerk.
Voorwaar, velen zijn verbonden met het lichaam van satan! Er zijn weinigen, die een zuivere kerk zijn, en onbevlekt, zoals Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus, bedoeld heeft.

Wanneer de Rapture plaatsvindt, zal maar een klein deel van de kerken opgenomen worden.
Het is belangrijk om Gods wetten serieus te nemen, en een heilige wandel en relatie te hebben met de Heer, om zo onbevlekt in te gaan op de grote dag, met een waarachtig, zuiver hart, in de volle verzekerdheid des geloofs, onwankelbaar, vasthoudend aan hoe de Heer het bedoeld heeft! Want indien men opzettelijk zondigt, is er geen genade als men zich niet bekeert. Dit telt zowel voor de kerk als voor alle zielen.

Dit zijn de tekenen van de eindtijd, dat de kerken van satan op de voorgrond staan.
Wees echter nuchter en waakzaam, want aan de vrucht herkent men het beest!
Ik ga nu, sprak Gods bode engel, Ruacha, Yeshu, Shalom!

En ook ik zeg u, Ruacha, Yeshu, Shalom!

 

Opmerking: Volledige tekstweergave voor doven, slechthorenden en anderstaligen
Use Google Translate and Bookmark it. Please share and do not change © BC
Vertalers in andere talen zijn zeer welkom

More messages on this website, also in English, Spanish, Portuguese, German, Filipino, Indonesian, Swahili, Surinamese, Korean, Polish and Russian!

Bron: Evangelicalendtimemachine.com