DutchHolidaysVideo 2014

Vanwege een verlies haat u de feestdagen!

BOODSCHAP GODS: GIJ HAAT DE FEESTDAGEN, VANWEGE HET VERLIES VAN UW MOEDER. HOOR WAT YESHUA HAMASIACH, JEZUS CHRISTUS, ZEGT TOT U!

Gepubliceerd op 25 dec 2014 door Evangelical Endtime Machine International

Please share and do not change © BC

I miss my mother

Volledige weergave:

Hallo, van harte welkom! Ik ben Profeet Benjamin Cousijnsen. Op donderdag 25 december 2014 kreeg ik de volgende boodschap van een bode engel Gods, die ik graag met u wil delen.

Shalom! Ik begroet u in de wonderbare naam van Yeshua HaMashiach, Jezus Christus. Voorwaar, ik ben de bode engel Gods en mijn naam is Piaster, en breng u een speciale boodschap. Voorwaar, ik zeg u, 

Gij haat de feestdagen, vanwege het verlies van uw moeder, en wil ook niets van Yeshua HaMashiach, Jezus Christus, weten.
Zelfs Hij krijgt de schuld van u! Voorwaar, even schrikken, hè? Met een persoonlijke boodschap nog wel. Voorwaar, weet u eigenlijk wel, waar ze nu is? Heet zij niet Mirjam van voornaam?
Zij heeft wel Yeshua HaMashiach, Jezus Christus, aangenomen en is heel erg dankbaar dat ze thuis is!

1 Johannes 2, vers 9 tot en met 11  Wie zegt in het licht te zijn en zijn broeder haat, die is in de duisternis tot nu toe. Wie zijn broeder liefheeft, blijft in het licht en in hem is niets aanstotelijks; maar wie zijn broeder haat, is in de duisternis en wandelt in de duisternis, en hij weet niet waar hij heengaat, want de duisternis heeft zijn ogen verblind.

Voorwaar, wilt gij uw moeder terugzien?
Bekeer u dan en vraag om vergeving aan Yeshua HaMashiach, Jezus Christus! Voorwaar,

Johannes 3, vers 16 en 17 en 18  Want alzo lief heeft God de wereld gehad, dat Hij zijn eniggeboren Zoon gegeven heeft, opdat een ieder, die in Hem gelooft, niet verloren ga, maar eeuwig leven hebbe. Want God heeft zijn Zoon niet in de wereld gezonden, opdat Hij de wereld veroordele, maar opdat de wereld door Hem behouden worde. Wie in Hem gelooft, wordt niet veroordeeld; wie niet gelooft, is reeds veroordeeld, omdat hij niet heeft geloofd in de naam van de eniggeboren Zoon van God.

Overdenk dit.
En voordat ik ga afsluiten, wil ik u namens mijn vrouw en mijzelf Gezegende dagen toewensen en ook voor het komende jaar, 2015.
De bode engel Gods sprak verder: Ik ga nu, Ruacha, Yeshu, Shalom!

Maar ook ik zeg u, Ruacha, Yeshu, Shalom! Gods zegen

 

Opmerking: Volledige tekstweergave voor doven, slechthorenden en anderstaligen

Use Google Translate and Bookmark it. Deel deze belangrijke boodschappen!

Vertalers in andere talen zijn zeer welkom

More messages on this website, also in English, Spanish, Portuguese, German, Filipino, Indonesian, Swahili, Korean and Russian!

Bron:  Evangelicalendtimemachine.com