DutchVideo 2020

Uitbraak Coronavirus veel erger dan de media u vertelt

Boodschap Gods, woord voor woord overgebracht door de bode engel Gods, in opdracht van de God van Abraham, Izaäk en Jakob, de God van al wat leeft! Het is niet vreemd, dat juist het Coronavirus méér voorkomt bij de Aziaten, vanwege hun extreme afgoderijen.

Gepubliceerd op 24 februari 2020 door Evangelical Endtime Machine International

Please share and do not change © BC

 

Volledige weergave:

Van harte welkom! Op 24 februari 2020 bracht de bode engel de volgende profetische en openbarende boodschap Gods over aan eindtijdprofeet Benjamin Cousijnsen.

Shalom! Ik begroet u in de almachtige, kadosh, heilige Naam van Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus. Voorwaar, mijn naam is Revelado, een bode engel Gods.

Voorwaar!
Ook wat betreft reeds voorzegd is, dat vele landen gestraft zouden worden, vanwege hun afgoderijen en ongehoorzaamheid tegenover God en Zijn geboden, is in volle gang! Profeet Benjamin Cousijnsen heeft u gewaarschuwd. Het is niet vreemd, dat juist het Coronavirus méér voorkomt bij de Aziaten, vanwege hun extreme afgoderijen!

Voorwaar, de overheid in zowel China als in Korea onder andere, verzwijgt via de media, dat de uitbraak veel erger is en dat het dodenaantal vele malen hoger is.
Men zet vele leugens in via de media, radio en televisie, om de bezorgdheid meer weg te nemen, zowel met nepnieuws via de kranten, die gratis verspreid worden. Voorwaar, de straf die men ontvangen heeft van God, zoals onder andere Taiwan, Japan, Zuid-Korea, China, Singapore en Vietnam, zorgt voor grote problemen, zo ook in vele kerken!

Voorwaar, Azië, bekeer u en doe uw afgoden weg; vernietig het!
Hoewel men denkt, dat alles onder controle is, zal God u nog weer harder gaan slaan. Wie niet wil horen en zich wil bekeren, gaat verloren! Zo spreek de enige ware God van Abraham, Izaäk en Jakob. Voorwaar, aanbid Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus, alleen!

Genesis 6, vers 11 en 12  De aarde nu was verdorven voor Gods aangezicht, en de aarde was vol geweldenarij. En God zag de aarde aan, en zie, zij was verdorven, want al wat leeft had zijn weg op de aarde verdorven.

Ik ga nu, sprak Gods bode engel, Ruacha, Yeshu, Shalom!

 

Opmerking: Volledige tekstweergave voor doven, slechthorenden en anderstaligen
Use Google Translate and Bookmark it. Please share and do not change © BC
Vertalers in andere talen zijn zeer welkom

More messages on this website, also in English, Spanish, Portuguese, German, Filipino, Indonesian, Swahili, Surinamese, Korean, Polish and Russian!

Bron: Evangelicalendtimemachine.com