Donatie/TiendenDutchVideo 2015

U geeft aan Yeshua HaMasiach, Jezus Christus!

Boodschap Gods: Dit is een resumé van enkele van Gods werken, die dankzij uw giften zijn mogelijk gemaakt. Uw vrije giften worden aan Yeshua HaMasiach, Jezus Christus, gegeven, en Hij bepaalt 100% wat ermee gedaan wordt! De Here Jezus Christus, Yeshua HaMasiach, is dezelfde Heer, die het stuur in handen heeft binnen de bediening via Profeet Benjamin Cousijnsen.

Gepubliceerd op 11 maart 2015 door Evangelical Endtime Machine International

Please share and do not change © BC

prayer and support

Volledige weergave:

Hallo, van harte welkom! Op 11 maart 2015 bracht een bode engel Gods de volgende boodschap Gods over aan eindtijdprofeet Benjamin Cousijnsen.

Shalom! Ik begroet u in de wonderbare naam van Yeshua HaMashiach, Jezus Christus.

Voorwaar, de werkers van de laatste dagen in Suriname zullen spoedig vanuit Suriname, één maal in de maand, aan u een verslag overbrengen.
Voorwaar, mijn naam is Amminia en ben een bode engel Gods.

Voorwaar, uw vrije giften worden aan Yeshua HaMashiach, Jezus Christus, gegeven.
Hij heeft het stuur in handen! Zo werd er onder andere een gezin geholpen, die op het punt stond het huis te moeten verlaten, vanwege huurachterstand. Profeet Benjamin Cousijnsen wordt soms uitgezonden. Dit gezin van zes personen heeft hun hart aan de Heer gegeven en volgt de boodschappen, en gaat nu na jaren weer naar de kerk! Voorwaar, Yeshua HaMashiach, Jezus Christus, leidt ook de huiskringen. Verder is Yeshua HaMashiach dezelfde Heer als toen Hij op aarde was!

De kinderen in de Filipijnen kregen een tijdje terug muziekinstrumenten.
En de Heer zelf bracht de kerk Ruach tot stand, en bracht vele zielen, die hun hart overgaven! Ook zijn er, dankzij uw giften, velen geholpen! Er is grond gekocht voor het werk van de Heer. Men is nu beetje voor beetje aan het bouwen.

Voorwaar, dankzij uw steun zal deze website ook blijven bestaan!
Yeshua HaMashiach, Jezus Christus, richt zich op zielen, en roept u ook op om Zijn werk in alle vormen te steunen. Voorwaar, ook zal Profeet Benjamin enkele dagen uitgezonden worden naar de Filipijnen, en ook gaan spreken in de kerk Ruach, in opdracht van Yeshua HaMashiach. Voorwaar, zoals u weet, is uw Rabboeni, uw Heer, telkens aan het werk! In de website kunt u dagelijks de nieuwste boodschappen en berichten lezen, zoals verslagen en nog veel meer. Via E-book kunt u het opslaan en altijd lezen en teruglezen. Het E-book wordt ook telkens aangevuld.

Voorwaar, Yeshua HaMashiach, Jezus Christus, heeft een blijmoedige gever lief.
Ook wil de Heer nog meer gaan uitbreiden, om Zijn woorden te verspreiden! Als u gezegend bent met de boodschappen, kunnen de vele anderen ook gezegend en bereikt worden! Bid en steun, zodat men zich nog kan bekeren tot Yeshua HaMashiach, Jezus Christus, voordat de Rapture toeslaat! Met uw steun kan men niet zeggen: “Ik heb nooit van de Heer gehoord!”

Johannes 3, vers 16 en 17  Want alzo lief heeft God de wereld gehad, dat Hij zijn eniggeboren Zoon gegeven heeft, opdat een ieder, die in Hem gelooft, niet verloren ga, maar eeuwig leven hebbe. Want God heeft zijn Zoon niet in de wereld gezonden, opdat Hij de wereld veroordele, maar opdat de wereld door Hem behouden worde.

Ik ga nu, Ruacha, Yeshu, Shalom! sprak de bode engel Gods, en verdween.

En ook ik zeg u, Ruacha, Yeshu, Shalom! Gods zegen

 

Opmerking: Volledige tekstweergave voor doven, slechthorenden en anderstaligen
Use Google Translate and Bookmark it. Deel deze belangrijke boodschappen!
Vertalers in andere talen zijn zeer welkom

More messages on this website, also in English, Spanish, Portuguese, German, Filipino, Indonesian, Swahili, Korean and Russian!

Bron: Evangelicalendtimemachine.com