DutchVideo 2017

Totale controle!

Wat er echt achter zit, achter de totale controle, is dat men de waarheid niet wil horen.

Gepubliceerd op 2 mrt 2017 door Evangelical Endtime Machine International

Please share and do not change © BC

facebook-starts-with-fact-check

Volledige weergave: 

Hallo, van harte welkom! Ik ben Profeet Benjamin Cousijnsen. Op donderdag 2 maart 2017 kreeg ik de volgende boodschap van een bode engel Gods, die ik graag met u wil delen.

Shalom! Ik begroet u in de almachtige naam van Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus.

Voorwaar, met betrekking tot Facebook, wat u alreeds wist, hoort bij de totale controle:
Feit Checkers! En het zijn een soort opsporingsagenten, de Illuminati Wereldorde agenten, die het recht hebben om verspreiders van nepnieuws tegen te gaan. Facebook start daarmee. Voorwaar, mijn naam is Revelado en ben een bode engel Gods.

Zowel de paus als Donald Trump en regeringsleiders voelen er wel wat voor, om de media via Radio en TV en Internet wereldwijd te volgen, en dan in te grijpen.
Voorwaar, wat er echt achter zit is, dat men niet de waarheid wil horen van Gods geliefde eindtijdprofeet en de Christenen, maar de leugens. Want de boodschappen Gods, de waarheid, wil men niet horen! En men vindt dat sommige Christenen extremisten zijn. Men hoopt dat men ermee stopt, en men wil de waarheid niet horen, en men wil de waarheid de kop indrukken! Men hoopt dat men stopt om het Evangelie te zaaien, omdat men niet tegen de waarheid kan.

Voorwaar, juist nu nog kan men het Evangelie verkondigen!
En daarom, zo spreekt de Heer, Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus: Juist nu het nog kan, moet men niet zwijgen, maar het Evangelie verkondigen.

Ik ga nu, Ruacha, Yeshu, Shalom!

En ook ik zeg u, Ruacha, Yeshu, Shalom! Gods zegen

 

Opmerking: Volledige tekstweergave voor doven, slechthorenden en anderstaligen
Use Google Translate and Bookmark it. Please share and do not change © BC
Vertalers in andere talen zijn zeer welkom

More messages on this website, also in English, Spanish, Portuguese, German, Filipino, Indonesian, Swahili, Surinamese, Korean, Polish and Russian!

Bron: Evangelicalendtimemachine.com