DutchVideo 2019

Toon uw liefde voor God

Toon uw dankbaarheid en liefde voor God, en stel uw vertrouwen op JHWH, uw God, die vol kracht en overwinning is. Zeg: “Halleluja!” Zie naar Hem op en weet: Hij helpt u en is u steeds nabij. (After clicking the video, wait for a moment until it plays.)

Gepubliceerd op 11 juni 2019 door Evangelical Endtime Machine International & Heiscoming12

Please share and do not change © BC

 

Volledige weergave:

Hallo, van harte welkom! Op 11 juni 2019 bracht de bode engel de volgende boodschap Gods over aan Profeet Benjamin Cousijnsen.

Shalom! Ik begroet u in de kadosh, heilige Naam van Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus.

Voorwaar, kind van de Allerhoogste God!
Dank Hem voor Zijn nabijheid en kracht en grootheid. Voorwaar, Zijn Naam is Wonderbaar. Lof en eer aan de Kadosh, Heilige Geest! Kadosh, Kadosh, Kadosh is onze God, de Heer, Ze-ebaoth!

Voorwaar, heb geen zorgen of angst in uw hart.
Vrees niet, want Hij is getrouw, en Zijn goedheid en genade en bescherming zijn steeds uw deel. Ja, diep in uw hart leeft dit geloof.

Voorwaar, toon uw dankbaarheid en liefde voor God, en stel uw vertrouwen op JHWH, uw God, die vol kracht en overwinning is.
Zeg: “Halleluja!” Zie naar Hem op en weet: Hij helpt u en is u steeds nabij. Het is goed, ja, ’t is goed om Hem te loven en te prijzen en te aanbidden, de Allerhoogste God! Vertrouw Hem. Kom maar, wees blij, want Hij is het die u leidt en troost en bevrijdt van elke strijd. Hij redt en is groot en machtig, en Zijn liefde voor u is zo sterk en zo krachtig! Gods overwinning is een feit. Voorwaar, mijn naam is Blesía, en ben een bode engel Gods.

Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus, leert u hoe u vertrouwen en strijden moet, en Hij geve u kracht!
Leer te geloven, want in Zijn Woord zit de macht en overwinning! Geprezen zij Abba, Vader! Zijn tweesnijdend zwaard en Zijn schild liggen vast in uw hand. De Here, JHWH, zegene u. Dank Hem voor uw rust en heil. Amen!
Ik ga nu, sprak Gods bode engel, Ruacha, Yeshu, Shalom!

En ook ik zeg u, Ruacha, Yeshu, Shalom! Gods zegen

 

Opmerking: Volledige tekstweergave voor doven, slechthorenden en anderstaligen
Use Google Translate and Bookmark it. Please share and do not change © BC
Vertalers in andere talen zijn zeer welkom

More messages on this website, also in English, Spanish, Portuguese, German, Filipino, Indonesian, Swahili, Surinamese, Korean, Polish and Russian!

Bron: Evangelicalendtimemachine.com