DutchTo the futureVideo 2015

Toekomstige gebeurtenissen geopenbaard aan profeet Benjamin Cousijnsen

Profetische, openbarende mededeling van God aan Profeet Benjamin Cousijnsen. De almachtige God, de God van Abraham, Izaäk en Jakob, liet Benjamin vandaag vele toekomstige gebeurtenissen zien en horen, die in de nabije toekomst gaan gebeuren, met betrekking tot: Winkels, Klap aan België, Barack Obama’s ‘bezorgdheid’ over zichzelf, en Obama’s wegbereider Paus Franciscus moet zich haasten, in opdracht van Obama!

Gepubliceerd op 6 feb 2015 door Evangelical Endtime Machine International

Please share and do not change © BC

Obama and pope Francis talking

Volledige weergave:

Hallo, van harte welkom! Het volgende verslag is op 6 februari 2015 door Benjamin Cousijnsen, Gods ware eindtijdprofeet, in tegenwoordigheid van de bode engel Gods die met hem meeging, woord voor woord opgeschreven.

De bode engel Gods zei, Shalom, Profeet Benjamin Cousijnsen! Gij hoort mijn stem. Ontwaak, word wakker!
“Goedemorgen!” zei Benjamin, “ik sliep zeer vast”.
De bode engel Gods sprak: Voorwaar, mijn naam is Pedajasso en ben de bode engel Gods. Het is een voorrecht om u te ontmoeten.

Ik kom in de almachtige, krachtige Naam boven alle namen, die zeer hoog verheven is en onoverwinnelijk is en zeer heilig!
Kadosh, heilig is Hij alleen! En bij het horen van deze zeer krachtige naam trilt en beeft de hel. Zelfs satan valt van zijn troon bij het horen van deze naam: Yeshua HaMashiach, Jezus Christus van Nazareth! Voorwaar, deze naam is zeer krachtig. En in Zijn naam zeg ik u: Volg mij.
Benjamin schrijft: Ik volgde de bode engel Gods, en zag dat ik meteen blinkend en smetteloos gekleed was in wit fijn linnen. Samen liepen wij de trap af, en de bode engel liep door de deur.

Benjamin stond buiten en zei: “Oh nee, er valt vogelpoep uit de lucht op mij, jakkie!”
De bode engel Gods zei: Voorwaar, God schiep ook allerlei gevleugeld gevogelte, en zei dat het goed was. Vrees niet, want u blijft blinkend en smetteloos! Bekijk u maar eens goed.
Benjamin zei: “Inderdaad zeg! Het is weg. Maar als ik nu met mijn hemelse sandalen in de poep sta, wat dan?”
De bode engel Gods zei: Wij bode engelen Gods hebben nog nooit poep meegebracht. Ook onze sandalen zijn smetteloos, en blijven blinkend en waterafstotend, en zelfs de kou heeft geen kans.
Benjamin keek naar zijn schoenen en zei: “Dus als ik er bovenop sta, doet het niets?”
De bode engel Gods zei: Klopt, Profeet Benjamin.
“Trouwens een pak van mijn hart dan”, sprak Benjamin verder.
Hoezo, Benjamin? vroeg de bode engel Gods.
Benjamin zei: “Omdat ik nu ook nog eens op een verhoging sta: poep!”
Niets aan de hand, lachte de bode engel Gods. Volg mij door de lucht, maar kom niet te dichtbij. Ik wil geen gevallen engel zijn, zei de bode engel Gods, duidend op de vliegafstand, die Benjamin tussen hem en zichzelf moest bewaren.
Daar gaan we dan, Benjamin!

Genesis 1, vers 20 en 21  En God zeide: Dat de wateren wemelen van levende wezens, en dat het gevogelte over de aarde vliege langs het uitspansel des hemels. Toen schiep God de grote zeedieren en alle krioelende levende wezens, waarvan de wateren wemelen, naar hun aard, en allerlei gevleugeld gevogelte naar zijn aard. En God zag, dat het goed was.

Benjamin schrijft: Plotseling werd ik als een magneet schuin omhoog meegetrokken.
Ik zag vele planeten en sterren. Samen vlogen wij door een buisachtige tunnel, en zag ik lichten, en blauwachtige en grijsachtige mistige wolken. Ik herinnerde mij dat ik hier eerder door dit wormgat heen was gegaan. Ik zag, zoals in een bioscoop, reusachtige beelden voor mij, en hoorde wat er gezegd werd…

Ik zag paus Franciscus praten met Barack Obama.
De paus zei: “Ik ga rond om de zielen te verslinden en macht te grijpen, en zal datgene bereiken, wat geen paus ooit heeft bereikt, om de weg vrij te maken voor u!”
Barack Obama antwoordde terug: “Haast u, want ik heb haast. Velen herkennen mij, wie ik werkelijk ben! Het zou beter zijn dat ik overstap in een ander lichaam”.
Ik zag ook winkels met leuzen, met borden en teksten, op onder andere de ramen, waarop stond: ‘LEEG’ en ‘Einde der dagen’, ‘Failliet’ en ‘Oorlogsuitverkoop’, ‘Het is oorlog!’, ‘Regering, bedankt!’ enzovoorts. Ik zag een vliegtuig crashen en zag de naam Bangladesh staan. Daarbij stonden vierkante gebouwen van steen, en de schade was enorm! Opeens bevond ik mij in het luchtruim, in het heelal, dat rustig was.

Psalm 18, vers 37  Gij hebt mij ruimte gegeven voor mijn schreden, en mijn enkels wankelden niet.

De bode engel Pedajasso zei: Benjamin, kijk daar!
Ik keek, en zag dat het Elohím ruimteschip zich vastkoppelde als een soort puzzel, en één geheel werd en zich aaneensloot aan de hemel. Het was zeer indrukwekkend!

De Heer openbaarde mij het volgende…
De Heer liet mij zien, dat België een klap was toegebracht. Ik zag rook, en mensen gillen en schreeuwen. Ik zag gewonden en een verbrande auto, en zag gesprongen ramen van de huizen. Ik vroeg de bode engel: “Kan men dit niet tegenhouden?”
Jawel, antwoordde de bode engel God, als men nu massaal bidt, en de Here Yeshua HaMashiach, Jezus Christus, om genade smeekt. Maar ook dit zal men niet doen!
De bode engel Gods bracht mij terug bij de voordeur. De bode engel Gods gaf:

Psalm 126, vers 3  De Here heeft grote dingen bij ons gedaan, wij waren verheugd.

Ik hoorde de bode engel nog zeggen, Ruacha, Yeshu, Shalom!
En Benjamin stapte door de voordeur heen naar binnen.

En ook ik zeg u, Ruacha, Yeshu, Shalom! God zegene u

 

Opmerking: Volledige tekstweergave voor doven, slechthorenden en anderstaligen
Use Google Translate and Bookmark it. Deel deze belangrijke boodschappen!
Vertalers in andere talen zijn zeer welkom

More messages on this website, also in English, Spanish, Portuguese, German, Filipino, Indonesian, Swahili, Korean and Russian!

Bron:  Evangelicalendtimemachine.com