DutchSuriname NewsVideo 2014

Toch zal het zaad groeien tot een rijpe vrucht! Suriname

Voorwaar, Yeshua HaMasiach, Jezus Christus, draagt de werkers van de laatste dagen, Jarra en Chaesmin en Mirella, op om zelf verantwoordelijkheid te nemen!

Gepubliceerd op 27 nov 2014 door Evangelical Endtime Machine International

Please share and do not change © BC

Workers of the last days, Suriname

Volledige weergave:

Hallo, van harte welkom! Op 27 november 2014 in de namiddag bracht een engel des Heren, een bode engel Gods, mij, Benjamin Cousijnsen, woord voor woord deze boodschap over, in opdracht van de enige ware, almachtige Here God, de God van Abraham, Izaäk en Jakob. Ik schrijf elke dag alle woorden meteen op, om ze naar Zijn wil te openbaren aan de wereld, of het nu slecht nieuws is of goed nieuws. Alles komt 100% van God! Ik ben slechts Zijn eenvoudige dienaar en Profeet, Benjamin Cousijnsen. Ik begin nu met de boodschap.

Shalom! Ik begroet u in de wonderbare naam van Yeshua HaMashiach, Jezus Christus. Voorwaar, mijn naam is Rimmonja en ben een bode engel Gods. Voorwaar, voorwaar, ik zeg u, 

Chaesmin, Jarra en Mirella, drie werkers van de laatste dagen, waren in opdracht van Yeshua HaMashiach, Jezus Christus, naar Suriname gegaan.
Ze gingen daar zaaien en zaaien, en Yeshua HaMashiach, Jezus Christus, raakte in Suriname velen aan, ook door middel van verschillende genezingswonderen. En velen kozen ervoor om voortaan bij elkaar te komen, door middel van een huiskring, om de Heer groot te maken. Sommigen, van het uitgestrooide zaad dat gezaaid was, werd ook vertrapt. En de kraaien, de vogelen der hel, aten het op, omdat sommigen niets met het woord van God deden. Toch is een groot deel van de hoorders behouden. En ze komen nu samen om Yeshua HaMashiach, Jezus Christus, te loven en te prijzen!

Voorwaar, het contact met Suriname wordt door Jarra, Chaesmin en Mirella onderhouden.
Vanwege de reden dat de papieren niet in orde waren, moest men Suriname verlaten. Men had in Suriname ook meer kunnen regelen, maar men richtte zich er het meest op, om zielen te winnen voor Yeshua HaMashiach, Jezus Christus. Toch zal het zaad groeien tot een rijpe vrucht! – Suriname.

Voorwaar, Yeshua HaMashiach, Jezus Christus, draagt de werkers van de laatste dagen, Jarra, Chaesmin en Mirella, op om zelf verantwoordelijkheid te nemen, om de papieren te regelen.
En om dan uit zichzelf terug te gaan. Zowel deze verantwoording om terug te gaan, als wel om een baan te zoeken, is in hun eigen handen! Yeshua HaMashiach, Jezus Christus, zegt u verder: Bid voor deze werkers!

Lees voor uzelf: Lukas 8, vers 11 tot en met 15

Dit was het laatste videoverslag over Suriname.
Maar het contact wordt en blijft onderhouden! Nu de werkers terug zijn, is een enkeling nog op zoek naar werk. Ondersteun hen met uw gebed!
Ruacha, Yeshu, Shalom! sprak de bode engel Gods, en verdween.

Maar ook ik zeg u, Ruacha, Yeshu, Shalom! Gods zegen

 

Opmerking: Volledige tekstweergave voor doven, slechthorenden en anderstaligen

Use Google Translate and Bookmark it. Deel deze belangrijke boodschappen!

Vertalers in andere talen zijn zeer welkom

More messages on this website, also in English, Spanish, Portuguese, German, Filipino, Indonesian, Swahili, Korean and Russian!

Bron:  Evangelicalendtimemachine.com