DutchHolidaysVideo 2015

The Passion of the Christ slaat de plank totaal mis!

Boodschap Gods: Het Pasen gaat niet alleen over de dood en het lijden, maar juist ook dat Yeshua HaMasiach, Jezus Christus, de Zoon van God, is opgewekt uit de dood!

Gepubliceerd op 3 april 2015 door Evangelical Endtime Machine International

Please share and do not change © BC

The Passion in Enschede 2015

Volledige weergave:

Hallo, van harte welkom! Op 3 april 2015 bracht een engel des Heren, een bode engel Gods, woord voor woord de volgende boodschap over aan eindtijdprofeet Benjamin Cousijnsen.

Shalom! Ik begroet u in de wonderbare naam van Yeshua HaMashiach, Jezus Christus. Voorwaar, mijn naam is Rafaël en ben een bode engel Gods.

Voorwaar, op 2 april 2015 was Profeet Benjamin polsbandjes en visitekaartjes aan het uitdelen, via een loopbrugingang naar The Passion of the Christ.
Voorwaar, de bezoekers kwamen uit twee richtingen, en er waren rijen mensen en kinderen. Het was stormloop, en bijna iedereen nam het aan!

Voorwaar, later in de avond was de rol van Maria – de zang – gezongen door Shirma Rouse.
De zang kon men niet verstaan en was onduidelijk! Voorwaar, de vier Jezussen uit al die wereldse spektakels bij The Passion of the Christ werden allemaal gespeeld door ongelovigen, en gezongen door wereldse artiesten.

Voorwaar, het Pasen gaat niet alleen over de dood en het lijden.
Maar juist ook dat Yeshua HaMashiach, Jezus Christus, de Zoon van God, is opgewekt uit de dood! Ook hierin loopt The Passion of the Christ, met het optreden, het doel totaal mis! Men slaat de plank als het ware mis.

Het optreden met de ‘Jezus’, die ook een zak over zijn hoofd krijgt, droeg ook nog een overall, dat op een IS-onthoofding leek!
Voorwaar, de Jezus, die optrad, was een atheïst. Als men zoiets wil opzetten, moet je wel een band hebben met Yeshua HaMashiach, Jezus Christus. En dat had niemand bijna! Voorwaar, luister ook naar de boodschap: ‘O wee Nederland, wees Mij heilig!’ God keurt The Passion of the Christ dan ook 100% af!

Ik ga nu, Ruacha, Yeshu, Shalom! sprak de bode engel Gods, en verdween.

En ook ik zeg u, Ruacha, Yeshu, Shalom! Gods zegen

 

Opmerking: Volledige tekstweergave voor doven, slechthorenden en anderstaligen
Use Google Translate and Bookmark it. Deel deze belangrijke boodschappen!
Vertalers in andere talen zijn zeer welkom

More messages on this website, also in English, Spanish, Portuguese, German, Filipino, Indonesian, Swahili, Korean and Russian!

Bron: Evangelicalendtimemachine.com