Teaching

Laat de Heilige Geest u overtuigen!

Gepubliceerd op 20 juli 2020 door Evangelical Endtime Machine International

Hallo, van harte welkom. Shalom, broeders en zusters! Vandaag wil ik openlijk en eerlijk deze boodschap van mijzelf met u delen.

Zoals ik, en ook u allen, het goede behoren te doen en te wijken van alle soorten kwaad, behoren wij oprecht en eerlijk en getrouw te zijn als kind van God, naar God toe en iedereen. Ik moet u belijden, hoewel ik ook mens ben en Profeet, dat ik ook weleens gestruikeld ben, en had nimmer gedacht dat dit of dat mij weleens zou kunnen overkomen in mijn leven. Zoals velen struikelden, struikelde ik weleens over het goede, en deed het kwade. De schreden van mijn wandelen werden bevestigd en geopenbaard door Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus. Hoewel ik reeds alles echt bij de Heer bracht, en beleden heb onder berouw, moet ik als Zijn kind van God echt blijven uitkijken, en scherp zijn en zeer waakzaam en welk soort kwaad dan ook vermijden…