Donatie/TiendenDutchVideo 2018

Steun wat Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus toebehoort!

Steun de Evangelical EndTime Machine voor de 100% en wat Hem toebehoort! Voorwaar, er wordt gewerkt aan de website, die veel beter zal werken. (After clicking the video, wait for a moment until it plays.)

Gepubliceerd op 24 mei 2018 door Evangelical Endtime Machine International

Please share and do not change © BC

 

Volledige weergave:

Hallo, van harte welkom! Ik ben Profeet Benjamin Cousijnsen. Op 24 mei 2018 bracht een bode engel Gods een boodschap over, die ik heel graag met u wil delen.

Shalom! Ik begroet u in de almachtige Naam van Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus. Voorwaar, mijn naam is Mirach, en ben een bode engel Gods.

Voorwaar, zoals u ziet, ziet de website er heel anders uit en wordt er gewerkt aan de website, die veel beter zal werken.
Voorwaar, deze verbetering is ook nodig, vanwege het grote aantal boodschappen. Voorwaar, waar Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus sprak, daar waren ook vaak de schriftgeleerden en de farizeeën aanwezig, die Hem, de Zoon van God, Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus, het zwijgen wilden opleggen! Ze hadden niet eens door, dat ze door satan gebruikt werden, met hun negativiteit en roddelgeest. Ze zagen de waarheid niet en verdraaiden de woorden van Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus! Blind waren ze gemaakt, en zo lieten ook velen Hem, de Zoon van God, in de steek, wanneer Hij het moeilijk had.

Voorwaar!
Ook Profeet Benjamin Cousijnsen en Profetes Theresa, en de Evangelical EndTime Machine, en de warriors, zullen zich het zwijgen niet laten opleggen en stampen op de bolwerken van satan, en laten zich door niemand weerhouden. En alle engelen roepen: “Halleluja!” Voorwaar, sommigen hebben vergeten wat Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus, voor hen gedaan heeft door de boodschappen heen. Ze werden ooit zó aangeraakt! Maar toen ze getest werden, raakten ze verloren en volgden kwaadsprekers na, en stonden meteen niet meer achter de boodschappen.

Voorwaar, steun de Evangelical EndTime Machine voor de volle 100% procent, wat Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus, toebehoort!
Wie niet de boodschappen Gods gelooft, gelooft ook de Here, Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus niet, die gesproken heeft. En zo is hij of zij te vergelijken met de schriftgeleerden en de farizeeën.
Ik ga nu, Ruacha, Yeshu, Shalom!

En ook ik zeg u, Ruacha, Yeshu, Shalom! Gods zegen

 

Opmerking: Volledige tekstweergave voor doven, slechthorenden en anderstaligen
Use Google Translate and Bookmark it. Please share and do not change © BC
Vertalers in andere talen zijn zeer welkom

More messages on this website, also in English, Spanish, Portuguese, German, Filipino, Indonesian, Swahili, Surinamese, Korean, Polish and Russian!

Bron: Evangelicalendtimemachine.com