DutchVideo 2018

Sta op en schrijf op, Mijn Profeet, want Ik heb u veel te vertellen

Boodschap Gods, gebracht door de Heer, Yeshua HaMashiach zelf aan Zijn geliefde en ware ziener, Benjamin Cousijnsen, om vervolgens door te geven aan u, die luistert. Heb Ik u niet gezegd en geopenbaard: Profeet Benjamin Cousijnsen is Mijn geliefde en ware Profeet? Onderzoekt uzelf of gij de wil Mijns Vaders doet, en evenzo Mijn wil! (After clicking the video, wait for a moment until it plays.)

Gepubliceerd op 8 okt 2018 door Evangelical Endtime Machine International & Heiscoming12

Please share and do not change © BC

 

Volledige weergave:

Hallo, van harte welkom! Op 8 oktober 2018 bracht de Here, Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus zelf, de volgende boodschap over aan eindtijdprofeet Benjamin Cousijnsen.

Shalom, Benjamin, Mijn geliefde en ware ziener!
Vrede zij u! Gelijk de Vader Mij gezonden heeft, heb Ik u ook opgewekt en met een opdracht naar de Aarde gezonden, als Mijn ziener.
Ik, Benjamin, wierp mij neder voor Zijn voeten. Maar de Here, Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus, zei: Sta op, Mijn Profeet. En schrijf op, want Ik heb u veel te vertellen, om door te geven aan Mijn kinderen!

Voorwaar!
Velen van Mijn kudde doen niet, wat Ik van hen vraag via de boodschappen, en denken met een offer, dat niet vanuit het hart komt, dat Ik hen rijkelijk zal zegenen. En evenzo is het niet, wat Ik de Here van hen vroeg. Men zou de boodschappen onder ogen moeten zien, en horen over tienden!

Voorwaar, sommigen van Mijn kinderen, van Mijn kudde, waaien met alle winden mee, en denken gezegend te zijn via andere wegen, die niet Mijn wegen zijn!
Heb Ik u niet gezegd en geopenbaard: Profeet Benjamin Cousijnsen is Mijn geliefde en ware Profeet? Voorwaar, gelooft gij evenzo wel of niet dat Ik het ben, en dat Ik in de Vader ben, en de Vader in Mij is, en dat de Vader ook tot u spreekt, en dat Hij en Ik Kadosh, Heilig zijn, en dat Ik en de Vader alles toekomt, de Koning der koningen?

Voorwaar, Ik, Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus, zeg u:
De boodschappen zijn getrouw en waarachtig!

Openbaring 22, vers 13  Ik ben de alfa en de omega, de eerste en de laatste, het begin en het einde.

Voorwaar, Ik wil u dit betuigen, om Mijn gezalfde serieus te nemen, en bovenal Mijn boodschappen!
En laat u niet beïnvloeden door anderen, terwijl u al geproefd hebt van de volle waarheid, die Ik, Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus, tot u gesproken heb via de Evangelical EndTime Machine.

Voorwaar, wee hen, die ontrouw zijn geworden.
Wee hen, die in eigen oog wijs zijn en het niet zijn! Voorwaar, Ik ben wie Ik ben, en heb tot u, Mijn kudde, gesproken. Onderzoekt uzelf of gij de wil Mijns Vaders doet, en evenzo Mijn wil!
Ik, Yeshua, ga nu, Ruacha, Yeshu, Shalom!

En ook ik zeg u, Ruacha, Yeshu, Shalom!

 

Opmerking: Volledige tekstweergave voor doven, slechthorenden en anderstaligen
Use Google Translate and Bookmark it. Please share and do not change © BC
Vertalers in andere talen zijn zeer welkom

More messages on this website, also in English, Spanish, Portuguese, German, Filipino, Indonesian, Swahili, Surinamese, Korean, Polish and Russian!

Bron: Evangelicalendtimemachine.com