DutchVideo 2012

Shangwa werd twee keer gered!

29-11-2012  DE BODE ENGEL GODS GEEFT EEN GETUIGENIS DOOR IN DE NAAM VAN JEZUS CHRISTUS. CHANGWA WOONDE IN KOREA EN BESLOOT EEN EINDE AAN ZIJN LEVEN TE MAKEN. LUISTER NAAR DIT WAARGEBEURDE VERHAAL!

Gepubliceerd op 29 nov 2012 door Evangelische Eindtijdspace

Please share and do not change © BC

spoorweg Korea

Volledige weergave:

Hallo! Op 29 november 2012 bracht de bode engel Gods deze boodschap over aan Benjamin Cousijnsen.

Shalom, Profeet Benjamin Cousijnsen! Ik begroet u in de naam van Yeshua HaMashiach, Jezus Christus. Mijn naam is Rafaël. Ik deel met u het volgende, Benjamin,

Shangwa woonde in Korea…

Hij was zwaar depressief, vooral door de economie, en zelfs de kerk dacht aan zichzelf en kon Shangwa ook niet helpen. Toen besloot Shangwa een einde aan zijn leven te maken, omdat hij ook nog zijn vaste baan verloor, die hij met zoveel liefde deed. Shangwa moest noodgedwongen op zijn 28ste weer bij zijn ouders intrekken. Zijn moeder had kritiek op alles wat Shangwa deed. Een bemoediging kwam nooit uit zijn moeder, alleen maar kritiek op alles wat Shangwa deed. Hij kreeg het gevoel dat hij totaal niets waard was! Nog nooit had Shangwa steun gehad van zijn ouders. Op een avond had Shangwa slaande ruzie met zijn moeder en vader… 

De dag erna pakte Shangwa de auto van zijn ouders, met het gevoel dat hij absoluut op de bodem van de put zat.

Hij stond met de auto bij een spoorwegovergang te wachten totdat de trein voorbijkwam, en bedacht, dat het misschien wel de oplossing zou zijn, als hij door de trein geraakt zou worden. Satan sprak, dat zijn leven niets waard was. Net op hetzelfde moment kwam de trein in de verte er aan.

Plotseling begon de radio aan te gaan…

Shangwa kreeg dit ‘rotding’ niet meer uit, en hoorde meteen een liedje op de radio met deze tekst: ‘Roep mij als je in nood zit, als je springt, zal ik je val breken. Als je moet verongelukken, kan je beter niet alleen zijn’… Shangwa zag plotseling een grote engel voor zijn auto staan, en de auto werd naar achteren geduwd, ver van het spoor. Shangwa begon te huilen en besefte dat hij niet alleen was.

Deze engel Gods was gestuurd in de naam van Yeshua HaMashiach, Jezus Christus! Opeens was de bode engel weg, en Shangwa voelde de liefde in zijn geest en hoorde op de radio:

Mattheüs 5, vers 3 tot 12  Lees dit voor uzelf.

Shangwa reed weer terug naar zijn ouders en vertelde wat er gebeurd was.

Toen Shangwa sliep, sprak Yeshua HaMashiach, Jezus Christus tot hem:

Johannes 3, vers 16  Want alzo lief heeft God de wereld gehad, dat Hij zijn eniggeboren Zoon gegeven heeft, opdat een ieder, die in Hem gelooft, niet verloren ga, maar eeuwig leven hebbe.

Shangwa heeft zijn leven overgegeven, en zijn hart, aan Yeshua HaMashiach, Jezus Christus.

Nu gaat hij naar een kerk in het verborgene en looft en prijst Jezus Christus, Yeshua HaMashiach.

Dit was mijn getuigenis, Benjamin, omdat ik, Rafaël, die engel was die hem, Shangwa, mocht redden.

Ik ga nu, Profeet Benjamin Cousijnsen, Ruacha, Yeshu, Shalom!

 

Opmerking: Volledige tekstweergave voor doven, slechthorenden en anderstaligen

Use Google Translate and Bookmark it.

PLEASE SHARE THESE IMPORTANT MESSAGES! TRANSLATORS ARE WELCOME              

MORE MESSAGES by Benjamin Cousijnsen, also in English, Spanish, Portuguese, German, Filipino, Indonesian, Swahili, Korean and Dutch:

Evangelicalendtimemachine.com