DutchVideo 2016

Razendsnelle toename Islamisering!

Vele signalen wijzen op de razendsnelle overname, de Islamisering! Lees of beluister de volledige boodschap Gods.

Gepubliceerd op 14 apr 2016 door Evangelical Endtime Machine International

Please share and do not change © BC

Obama about Islam

Volledige weergave: 

Hallo, van harte welkom! Op 14 april 2016 bracht de bode engel Gods deze openbarende boodschap Gods over aan eindtijdprofeet Benjamin Cousijnsen.

Shalom! Ik begroet u in de wonderbare naam van Yeshua HaMashiach, Jezus Christus, JHWH.

Voorwaar, de totale overname is zichtbaar.
Er zijn ontelbare ISIS-strijders verspreid als vluchteling, en Londen krijgt geen rust! Want men wil Londen in verlegenheid brengen, en zowel hun geloof doordrukken en de wereld overnemen. Onder andere in Duitsland en Nederland worden bedrijven gedwongen halal in veel producten te stoppen! Luister beslist ook naar de boodschap, met de titel: ‘Alles heeft een bedoeling!’ van 6 mei 2014. Ook wordt er aan vele moslims tegemoetgekomen en criminele vluchtelingen, zodat zij in winkels en scholen en overheidsgebouwen en restaurants hun haren goed kunnen bedekken. Sommige winkels geven zelfs een moslim voorrang uit angst, en om zo geen problemen te krijgen. En er worden meer treinen ingezet met aparte coupés voor de moslimvrouwen. Ook een gebedsruimte heeft men al op sommige NS stations.

Vele signalen wijzen op de razendsnelle overname, de Islamisering!
Kledingwinkels moeten zich nu ook meer richten op kleding voor de Islam, met toebehoren: het hoofddoekje. Verder is er meer versoepeling voor het bouwen van moskeeën dan iemand die elders een huis wil bouwen. Voorwaar, mijn naam is Mirambo en ben een bode engel Gods.

Voorwaar!
Terwijl de antichrist een optimistische show weggeeft, en zegt dat men niet bang hoeft te zijn voor de Islam en hun Islamitische terreurbedreiging, worden de profetieën vervuld van Profeet Benjamin Cousijnsen, dat de wereld overgenomen is, en dat men vreest voor de aanslagen en verkrachtingen, enzovoorts!

Johannes 3, vers 16 tot en met 21  Want God had de wereld zo lief dat hij zijn enige Zoon heeft gegeven, opdat iedereen die in hem gelooft niet verloren gaat, maar eeuwig leven heeft. God heeft zijn Zoon niet naar de wereld gestuurd om een oordeel over haar te vellen, maar om de wereld door hem te redden. Over wie in hem gelooft wordt geen oordeel uitgesproken, maar wie niet in hem gelooft is al veroordeeld, omdat hij niet wilde geloven in de naam van Gods enige Zoon. Dit is het oordeel: het licht kwam in de wereld en de mensen hielden meer van de duisternis dan van het licht, want hun daden waren slecht. Wie kwaad doet, haat het licht; hij schuwt het licht omdat anders zijn daden bekend worden. Maar wie oprecht handelt zoekt het licht op, zodat zichtbaar wordt dat God werkzaam is in alles wat hij doet.

Ik ga nu, Ruacha, Yeshu, Shalom! sprak de bode engel Gods, en verdween.

En ook ik zeg u, Ruacha, Yeshu, Shalom! Gods zegen

 

Opmerking: Volledige tekstweergave voor doven, slechthorenden en anderstaligen
Use Google Translate and Bookmark it. Deel deze belangrijke boodschappen!
Vertalers in andere talen zijn zeer welkom

More messages on this website, also in English, Spanish, Portuguese, German, Filipino, Indonesian, Swahili, Korean, Polish and Russian!

Bron: Evangelicalendtimemachine.com