DutchVideo 2020

Profetie: Versoepelen van Coronamaatregelen van korte duur!

Boodschap Gods: De Illuminati en de Nieuwe Wereldorde is dik tevreden; het stappenplan is in volle gang! Vaccinatie tegen het Coronavirus, de microchip en ook de corona-app wil men de bevolking gaan opdringen.

Gepubliceerd op 22 april 2020 door Evangelical Endtime Machine International & Heiscoming12

Please share and do not change © BC

 

Volledige weergave:

Welkom! Op 22 april 2020 bracht de bode engel deze profetische en openbarende boodschap Gods over aan eindtijdprofeet Benjamin Cousijnsen.

Shalom! Ik begroet u in de almachtige Naam van Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus. Voorwaar, mijn naam is Rafaël, een bode engel Gods.

De Illuminati en de Nieuwe Wereldorde is dik tevreden!
Stil sluipt de sluipmoordenaar, het Coronavirus, verder. Het stappenplan is in volle gang! En de vaccinatie, die de mensen die over zullen zijn, immuun moet maken, is de eerste stap naar de verplichting ervan en van de microchip, om het te accepteren. Deze wil men de bevolking opdringen, zoals ook de corona-app.

Ook sommige huisartsen hebben enkele coronapatiënten voorzien van Hydroxychloroquine, waardoor sommigen werden genezen.

Voorwaar!
Ook president Donald Trump vindt het beter, dat men de RFID-chip gewoon moet accepteren, nadat hij gesproken had met de ex-president, Obama, die destijds de start begon met het Obamacare chip programma.

Voorwaar, het versoepelen van de maatregelen tegen Corona zal van korte duur zijn,
vanwege het feit dat er niet aan de regels vastgehouden wordt, die men oplegde. Ondertussen wassen de wereldleiders hun handen in onschuld, en wil men een goede, totale controle over de mensen, die men via een satelliet op afstand kan doden, als men voorzien is van een RFID-chip, onder andere! Ook wil men één wereldreligie! Dit is ook het verlangen van Paus Franciscus, die aangesloten is bij de Illuminati en de Nieuwe Wereldorde.

Voorwaar, luister onder andere ook naar de boodschap in de Evangelical EndTime Machine, met de titel: ‘De tekenen van Zijn Wederkomst’.
Ik ga nu, sprak Gods bode engel, Ruacha, Yeshu, Shalom!

 

Opmerking: Volledige tekstweergave voor doven, slechthorenden en anderstaligen
Use Google Translate and Bookmark it. Please share and do not change © BC
Vertalers in andere talen zijn zeer welkom

More messages on this website, also in English, Spanish, Portuguese, German, Filipino, Indonesian, Swahili, Surinamese, Korean, Polish and Russian!

Bron: Evangelicalendtimemachine.com