DutchVideo 2013

Profetie: Er dreigt groot gevaar, wees alert!

07-04-2013  PROFETIE: HOOR ISRAËL, WEES NIET VERDEELD, WEES WAKKER; YESHUA HAMASIACH WAARSCHUWT U ERNSTIG! WEES KLAAR, GELOVIGEN, DIT IS EEN DRINGENDE OPROEP: ER DREIGT GROOT GEVAAR, WEES ALERT!

Gepubliceerd op 7 apr 2013 door Evangelische Eindtijdspace

Please share and do not change © BC

er dreigt groot gevaar

Volledige weergave:

Hallo, welkom! Mijn naam is Benjamin Cousijnsen. Op 7 april 2013 kreeg ik de volgende boodschap van een bode engel Gods.

Shalom! Ik begroet u in de naam van Yeshua HaMashiach, Jezus Christus. Voorwaar, voorwaar, ik zeg u Israël, ik ben de bode engel Gods, Kadesa.

Hoor, Israël, wees niet verdeeld, wees wakker; Yeshua HaMashiach waarschuwt u ernstig!

Wees klaar, gelovigen! Dit is een dringende oproep. Er dreigt groot gevaar, wees alert! De gevallen engelen zijn in aantocht.

Openbaring 9, vers 9 en 10  En zij hadden borstschilden als ijzeren harnassen en het gedruis van hun vleugels was als het gedruis van wagens, wanneer vele paarden ten strijde draven. En zij hadden staarten als schorpioenen en angels, en in hun staarten was hun macht om de mensen schade toe te brengen… tot zover.

Maak u klaar! Het luchtruim boven Israël wordt vrijgemaakt.

Er wordt nu gestreden voor de wederkomst van Yeshua HaMashiach, Jezus Christus, door Gabriëls leger en Michaëls leger, met een engelenschare van 267.614.338 Godsgetrouwe strijders. Er wordt gestreden boven Israël.

Voorwaar, Israël, Hamas zal oorlog voeren!

Openbaring 17, vers 14  Dezen zullen oorlog voeren tegen het Lam, maar het Lam zal hen overwinnen – want Hij is de Here der heren en de Koning der koningen – en zij, die met Hem zijn, de geroepenen en uitverkorenen en gelovigen.

Voorwaar, Israël, Obama speelt een spel en werkt samen met de gevallen engelen, en is er op uit dat er één godsdienst is onder één gezag!

Onverwachts worden de kinderen Gods weggerukt.

Israël, richt u op Yeshua HaMashiach, Jezus Christus!

Ik ga nu, sprak de bode engel Gods, Ruacha, Yeshu, Shalom, Israël, Maranatha!

 

Opmerking: Volledige tekstweergave voor doven, slechthorenden en anderstaligen

Use Google Translate and Bookmark it.

PLEASE SHARE THESE IMPORTANT MESSAGES! TRANSLATORS ARE WELCOME              

MORE MESSAGES by Benjamin Cousijnsen, also in English, Spanish, Portuguese, German, Filipino, Indonesian, Swahili, Korean, Russian and Dutch:

Evangelicalendtimemachine.com