DutchVideo 2018

Proclameer Hem in dankbaarheid en maak Hem groot!

Houd vast aan Zijn beloften, en geef Hem, Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus, boven alles de hoogste plaats in je leven. (After clicking the video, wait for a moment until it plays.)

Gepubliceerd op 23 mei 2018 door Evangelical Endtime Machine International

Please share and do not change © BC

 

Volledige weergave:

Hallo, hartelijk welkom! Op 23 mei 2018 bracht Gods bode engel, in opdracht van de God van Abraham, Izaäk en Jakob, deze bemoedigende boodschap Gods over aan eindtijdprofeet in de laatste dagen, Benjamin Cousijnsen. De bode engel Gods sprak, en zei:

Shalom! Ik begroet u in de almachtige Naam van Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus.

Voorwaar, wees niet angstig, kind van de Allerhoogste, om voor Zijn Kadosh, Heilige aangezicht van Abba, Vader, te komen.
Voorwaar, mijn naam is Lovesadai, en ben een bode engel Gods.

Er ligt hoop en kracht in je tranen.
Je mag op Hem vertrouwen! Hij heeft je lief. Geef je maar over en kniel maar neer, diep bewogen voor Abba, Vader, want Zijn liefde houdt eeuwig stand. Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus, omringt je en ondersteunt je. Aanvaard Zijn liefde in je hart, en spreek vanuit je hart de waarheid.

Voorwaar, Hij is de Almachtige en schijnt op je leven, en Hij is in je hart, Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus.
Hij geeft je nieuwe adem, en redt! Liefdevol, ontzagwekkend en grenzeloos is Zijn kracht. Zijn Bloed geeft redding en bevrijding. Dank Hem! Hij is je fundament, en zwak wordt sterk door Zijn hand. Houd vast aan Zijn beloften, en geef Hem, Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus, boven alles de hoogste plaats in je leven! Laat bij je bidden en smeken Zijn wil worden gedaan, en proclameer Hem, Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus, als overwinnaar. En maak Hem groot in dankbaarheid, dat Hij u helpt en voor u strijdt. Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus, redt en geneest. Geloof geeft hoop!
Ik ga nu, Ruacha, Yeshu, Shalom! sprak Gods bode engel, en verdween.

En ook ik zeg u, Ruacha, Yeshu, Shalom! God zegene u

 

Opmerking: Volledige tekstweergave voor doven, slechthorenden en anderstaligen
Use Google Translate and Bookmark it. Please share and do not change © BC
Vertalers in andere talen zijn zeer welkom

More messages on this website, also in English, Spanish, Portuguese, German, Filipino, Indonesian, Swahili, Surinamese, Korean, Polish and Russian!

Bron: Evangelicalendtimemachine.com