DutchVideo 2019

Poetins nieuw hypersonisch raketsysteem kan nu elk punt in de wereld bereiken

Openbarende boodschap Gods: De Russische President Vladimir Poetin controleert en bespioneert nog steeds op grote schaal, en heeft een geheime dienst, die opdrachten uitvoert en niet terugdeinst voor moord! (After clicking the video, wait for a moment until it plays.)

Gepubliceerd op 17 jan 2019 door Evangelical Endtime Machine International

Please share and do not change © BC

 

Volledige weergave:

Hallo, van harte welkom! Ik ben Profeet Benjamin Cousijnsen. Op 17 januari 2019 bracht een bode engel Gods de volgende openbarende boodschap over, die ik heel graag met u wil delen.

Shalom! Ik begroet u in de almachtige Naam van Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus. Voorwaar, mijn naam is Revelado, een bode engel Gods.

Op verzoek van Profeet Benjamin zal ik u niet een openbarende boodschap brengen, waarin wordt gewaarschuwd, dat de demonen samenkomen om kwaad te spreken en te roddelen.
De Here zelf heeft al gezegd: Ze zijn zielig en duivels. Hun loon is alreeds bekend.

Voorwaar, de Russische President Vladimir Poetin controleert en bespioneert nog steeds op grote schaal,
en heeft een geheime dienst, die opdrachten uitvoert en niet terugdeinst voor moord! Ze spelen belangrijk nieuws door vanuit verschillende landen, zoals de VS en Duitsland en Frankrijk en Nederland en Israël en Syrië, en voeren tevens aanvallen uit via hun laptops online.

Voorwaar, niet alleen President Assad van Syrië heeft vele moorden op zijn naam staan, maar ook Vladimir Poetin uit Rusland!
Voorwaar, de grootste misdadigers leiden hun land, en zij worden gesteund door criminele organisaties en regeringsleiders en de Illuminati wereldwijd! Zo heeft Vladimir Poetin een nieuw hypersonisch raketsysteem, dat nu elk punt in de wereld kan bereiken en raken, en dat met gemak een raketschild kan ontwijken!

Genesis 6, vers 11 en 12  De aarde nu was verdorven voor Gods aangezicht, en de aarde was vol geweldenarij. En God zag de aarde aan, en zie, zij was verdorven, want al wat leeft had zijn weg op de aarde verdorven.

Ik ga nu, sprak de bode engel Gods, Ruacha, Yeshu, Shalom!

En ook ik zeg u, Ruacha, Yeshu, Shalom! Gods zegen

 

Opmerking: Volledige tekstweergave voor doven, slechthorenden en anderstaligen
Use Google Translate and Bookmark it. Please share and do not change © BC
Vertalers in andere talen zijn zeer welkom

More messages on this website, also in English, Spanish, Portuguese, German, Filipino, Indonesian, Swahili, Surinamese, Korean, Polish and Russian!

Bron: Evangelicalendtimemachine.com