DutchFor the Children EN/NLVideo 2018

Pippi Langkous

12-07-2018  Veel kinderen hebben speelgoed en plaatjes, enz. in huis, van hun held of heldin, zo ook de nog kleine Benjamin vroeger. Profeet Benjamin vroeg daarom aan de Heer, of er een boodschap mocht komen over vroeger, toen hij zelf nog een kleine jongen was. Want hij keek zo op tegen die oersterke Pippi Langkous! Ja, zij was zijn voorbeeld en grote held. Hij besefte nog niet, dat als je een held hebt, dat het eigenlijk een afgod is. Luister maar naar het waarom, dat dit zo is in deze boodschap. (After clicking the video, wait for a moment until it plays.)

Gepubliceerd op 12 jul 2018 door Evangelical Endtime Machine International

Please share and do not change © BC

 

Volledige weergave:

Hoi, leuk dat jullie kijken bij de Evangelical EndTime Machine Live! De meesten kennen mij al, maar als je voor de eerste keer kijkt, ik ben Marta, en ik ben een van de warriors van de laatste dagen. De engel des Heren, Rafaël, bracht vandaag een boodschap voor alle leeftijden, voor jong en oud. En dit is een hele bijzondere boodschap. Ga er maar eens voor zitten. De bode engel Gods sprak, terwijl Profeet Benjamin Cousijnsen, zoals altijd, alle woorden opschreef. Hij zei:

Shalom! Ik begroet u in de almachtige Naam van Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus. Mijn naam is Rafaël, een bode engel Gods.

Op verzoek van Profeet Benjamin neem ik jullie mee naar zijn jonge kinderjaren.
We gaan heel ver terug. Hij zat daar maar voor de televisie, en zag een meisje met twee vlechten. Haar naam was Pippi Langkous. Ze had rood haar en heel veel sproeten op haar gezicht, en ze droeg hele grote schoenen en een gekleurde soort panty. Benjamin was op slag verliefd op haar, want ze was heel erg sterk en tilde zó een paard op! En zelfs de politie kon haar niet vastpakken, want ze was heel erg sterk. Profeet Benjamin nu besefte toen nog niet, dat Pippi Langkous eigenlijk een afgod was, maar nu weet hij wel beter.

1 Korinthiërs 13, verse 10 en 11  Doch, als het volmaakte komt, zal het onvolkomene afgedaan hebben. Toen ik een kind was, sprak ik als een kind, voelde ik als een kind, overlegde ik als een kind. Nu ik een man ben geworden, heb ik afgelegd wat kinderlijk was.

Hij was bedrogen door de media, door wat hij voor zijn ogen zag op de televisie, door de gevallen engelen met hun trucs en technologie.
Pippi Langkous was zijn held, en daardoor onbewust een afgod! Benjamin had zelfs een LP, die je op de platenspeler kon leggen. En verder had hij vele kaarten met Pippi-plaatjes erop, en ging hij naar de kinderbioscoop, waar een film van Pippi Langkous werd afgedraaid.

Voorwaar, wees waakzaam om geen afgod te maken van een persoon, zoals bijvoorbeeld een filmster of een artiest.
Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus, is echt en Heilig en puur! Profeet Benjamin heeft de ware Held en Koning der koningen leren kennen in zijn leven, en ware liefde. Hij, Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus, is zijn nummer één! 

Exodus 15, vers 3  De Here is een krijgsheld; Here is zijn naam.

En Johannes 3, vers 33  Wie zijn getuigenis aanvaardt, heeft bezegeld, dat God waarachtig is.
En Johannes 8, vers 12  Wederom dan sprak Jezus tot hen en zeide: Ik ben het licht der wereld; wie Mij volgt, zal nimmer in de duisternis wandelen, maar hij “of zij” zal het licht des levens hebben. “Amen!

Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus alleen, is een ware Held!
Ik ga nu, Ruacha, Yeshu, Shalom! sprak de bode engel van God, en verdween.

En ook ik zeg u, Ruacha, Yeshu, Shalom! Gods zegen, dag

 

Opmerking: Volledige tekstweergave voor doven, slechthorenden en anderstaligen
Use Google Translate and Bookmark it. Please share and do not change © BC
Vertalers in andere talen zijn zeer welkom

More messages on this website, also in English, Spanish, Portuguese, German, Filipino, Indonesian, Swahili, Surinamese, Korean, Polish and Russian!

Bron: Evangelicalendtimemachine.com