DutchFor the Children EN/NLHolidaysVideo 2017

Pinksteren

En nadat Hij, Yeshua HaMashiach, de Zoon van God, dit zei, begon Hij de Heilige Geest in hun gezicht te blazen: Pffffffffff…! (After clicking the video, wait for a moment until it plays.)

Gepubliceerd op 1 jun 2017 door Evangelical Endtime Machine International

Please share and do not change © BC

pentecost

Volledige weergave: 

Hallo, hartelijk welkom! Op 1 juni 2017 bracht de bode engel van God woord voor woord deze bijzondere boodschap over Pinksteren aan Profeet Benjamin Cousijnsen. Luister goed.

Shalom! zei de bode engel Gods. Ik begroet u in de almachtige naam van Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus. Voorwaar, mijn naam is Michaël, een bode engel Gods.

Sommigen horen en lezen over Pinksteren…
en snappen er maar weinig van en begrijpen zelfs niet, dat de naam van Yeshua HaMashiach in het Nederlands of Engels, in hun taal anders gezegd wordt.

Yeshua HaMashiach zei dit: Na Mij komt de Heilige Geest.

Johannes 20, vers 22  En nadat Hij, “Yeshua HaMashiach, de Zoon van God”, dit zei, begon Hij de Heilige Geest… “pffffffffff”… in hun gezicht te blazen, en zei, Ontvang de Heilige Geest Gods!

En zoals de Heilige Geest van God heel lang geleden zweefde over de wateren en in het heelal, en wandelde in het Paradijs in de avondkoelte,
en God de mens riep, zo zegt Hij ook, Yeshua HaMashiach, Jezus Christus, via Zijn Zoon vandaag: Na Mij komt de Heilige Geest voor iedereen, die in Mij gelooft!

De Heilige Geest is een deel van God.
En het is geweldig, om Hem te ontvangen! Want Hij geeft je nieuwe kracht, en troost je bij pijn en verdriet. En Hij vertelt je wat je moet doen! Hij wil in je hart wonen, en je mag Hem ook vragen om in je te komen wonen. Dan zal Hij je helpen om lief te zijn. En nu mag je het vieren, wat Yeshua HaMashiach, de Zoon van God, Jezus Christus, aan jou gaf!

Maar denk niet alleen aan Pinksteren.
Maar denk altijd aan wat Yeshua HaMashiach, de Zoon van God, Jezus Christus, allemaal voor jou heeft gedaan. Iedereen, die van Hem houdt en in Hem gelooft, zal niet verloren gaan, en mag zich Zijn kind noemen! Je moet ook veel praten met Hem; dan kan de Heilige Geest veel voor je doen.

Lees voor: Psalm 51, vers 12 en 13 zei de bode engel van God. En hier staat geschreven: Schep, o God, een zuiver hart in mij, vernieuw mijn geest, maak mij standvastig, verban mij niet uit uw nabijheid, neem uw heilige geest niet van mij weg.

En de engel Gods zei, Ik ga nu, Ruacha, Yeshu, Shalom! en verdween.

En ook ik zeg jullie allemaal, Ruacha, Yeshu, Shalom! Gods zegen

Opmerking: Volledige tekstweergave voor doven, slechthorenden en anderstaligen
Use Google Translate and Bookmark it. Please share and do not change © BC
Vertalers in andere talen zijn zeer welkom

More messages on this website, also in English, Spanish, Portuguese, German, Filipino, Indonesian, Swahili, Surinamese, Korean, Polish and Russian!

Bron: Evangelicalendtimemachine.com