DutchVideo 2015

Paus Franciscus gaat antichrist Obama helpen!

Openbarende boodschap Gods: U hoort waarom de twee schaakstukken, de antichrist Obama en de valse profeet paus Franciscus, weer tegenover elkaar komen te staan!

Gepubliceerd op 25 aug 2015 door Evangelical Endtime Machine International

Please share and do not change © BC

pope Francis

Volledige weergave: 

Hallo, van harte welkom! De volgende onthulling Gods is op 25 augustus 2015 woord voor woord overgeleverd door de bode engel van God aan eindtijdprofeet van de laatste dagen, Benjamin Cousijnsen.

Shalom! Ik begroet u in de wonderbare naam van Yeshua HaMashiach, Jezus Christus. Voorwaar, mijn naam is Berisma, een bode engel Gods.

Voorwaar, de twee schaakstukken komen weer tegenover elkaar te staan.
De paus zal de antichrist helpen om de armoede en klimaatproblemen te elimineren, en de wereldwijde gezondheidszorg en financiële stabiliteit te garanderen. Voorwaar, telefonisch hebben ze het ook gehad over de grote aantallen boot-emigranten, en dat men de zieke emigranten, of emigranten met een beperking, die geen toekomst hebben, de kans moet geven om hun leven te kunnen beëindigen.

Voorwaar, op 25 september spreekt de valse profeet, Paus Franciscus, de Verenigde Naties toe.
En op 23 september zal hij zijn plannen bespreken in het Witte Huis van de Verenigde Naties! Voorwaar, luister ook naar de boodschap, met de titel: ‘Paus Franciscus was al door de Illuminati gekozen’.

Men is nu aan het overwegen om sommige FEMA kampen te gebruiken voor de overvloedige immigranten!
Voorwaar,

1 Johannes 5, vers 19 en vers 20  Wij weten, dat wij uit God zijn en de gehele wereld in het boze ligt. Doch wij weten, dat de Zoon van God gekomen is en ons inzicht gegeven heeft om de Waarachtige te kennen; en wij zijn in de Waarachtige, in zijn Zoon Jezus Christus. Dit is de waarachtige God en het eeuwige leven.

Ik ga nu, Ruacha, Yeshu, Shalom! sprak de bode engel Gods, en verdween.

En ook ik zeg u, Ruacha, Yeshu, Shalom!

 

Opmerking: Volledige tekstweergave voor doven, slechthorenden en anderstaligen
Use Google Translate and Bookmark it. Deel deze belangrijke boodschappen!
Vertalers in andere talen zijn zeer welkom

More messages on this website, also in English, Spanish, Portuguese, German, Filipino, Indonesian, Swahili, Korean, Polish and Russian!

Bron: Evangelicalendtimemachine.com