DutchHolidaysVideo 2012

Paasboodschap: Jezus Christus leeft!

Wat is Gods volk toch druk.. druk… druk, net als de rest van de wereld, sprak de bode engel. Geef deze paasboodschap door, Jezus Christus leeft!

Gepubliceerd op 7 apr 2012 door Evangelische Eindtijdspace

Please share and do not change © BC

Hij leeft - Pasen

Volledige weergave:

Shalom! Mijn naam is Benjamin. Ik wil graag het visioen, dat ik van de Here kreeg, met u delen.

Ik hoorde, terwijl ik in mijn bed lag, telkens: Shalom! Shalom! Ik dacht, ‘Wat is dat?’ En opeens dacht ik, ‘Ben ik wakker of slaap ik?’
Toen zei er een engel Gods tegen mij: Nee, jouw lichaam slaapt, maar jouw geest is wakker.
Samen liepen wij naar buiten, naar een bankje, waar we gingen zitten. De engel zei, 

Weet je, Benjamin, wat is Gods volk toch druk, druk, druk, net als de rest van de wereld.
Ze denken niet eens meer na over geestelijke zaken en Jezus Christus en geloof, ze hebben geen tijd.
Toen zei ik tegen de engel, “Zijn dit tekenen van de eindtijd?”

De mens bedroeft God; ze denken slimmer te zijn dan God, zei de engel.
Ze houden zich bezig met evolutietheorie, en denken het te begrijpen, om zo ook nog slimmer te zijn dan God. En ook met ingewikkelde zaken denken ze slimmer te zijn dan God.

De wereld is in crisis, Benjamin, en staat op dit moment regelrecht voor de put van de afgrond.
Banken vallen, bedrijven gaan failliet, huizen hebben geen waarde meer. Dit is nog maar slechts het begin. Geld zal geen waarde meer hebben, en zelfs helemaal verdwijnen.

Dan zal de redder in beeld komen, zei de engel, die zich nu al bezighoudt om landen naar zijn hand te zetten; dat is de antichrist.
Hij zal de mens dwingen op een hele sluwe, slimme manier, om het getal van het beest, het getal, de code, aan te nemen. Wie dit aanneemt, zal Gods Koninkrijk nimmer meer kunnen binnengaan, maar zijn een verbond aangegaan een verbond als slaaf en eigendom van satan. De engel sprak verder,

De mens ligt aan de voet van de afgrond.
Ze houden zich bezig met hun problemen, angst en depressie. Velen zien het niet meer zitten en gaan zelfs naar de satan arts, en vragen zich af hoe het verder moet, en ze willen hun leven beëindigen. De mens is druk, druk, druk, zei de engel. Ik zeg dit, Benjamin, geef dit door, ook wat ik nu zeg, geef dit door!

Zeg: Jezus bestaat! Hij stierf voor u, Hij roept u bij de naam.
Vraag aan Hem om vergeving voor uw zonden, en alles wat u verkeerd hebt gedaan en gedacht hebt. Hij heeft de dood overwonnen en nog veel meer! Is Hij niet aan het kruis gegaan voor u? Heeft Hij niet alles gedragen? Zet uw deur van uw hart open, praat maar op uw manier. Hij kent u.

Benjamin, zei de engel, weet je, vergeving en redding is mogelijk, alleen door Jezus Christus.
Toen zei de engel, Geef ook dit door. Ook zal Jezus Christus u helpen, ook in uw huidige problemen. Laat dit een groot geschenk zijn voor u! en neem het aan, dit grote geschenk. En ik kan u vertellen: En uw leven zal totaal veranderd worden, en gereinigd door Zijn kostbaar Bloed! Wie niet wil horen, zei de engel, die gaat verloren.
Ik zat te luisteren naar de engel.

Deze woorden sprak de engel Gods, en ik zag dat alles er heel leuk uitzag, wat ik zag.
Want ik zag voor mijn voeten, terwijl het al de hele tijd kriebelde – ik wist niet precies wat het was, maar het kriebelde zo –  en toen ik keek, zag ik daar konijntjes en hele kleine vogeltjes. Dat was heel leuk om te zien. En ik zag ook dat sommige vogeltjes ook van die hele mooie kleurtjes hadden. Ja, toen ik dat zag, zag ik ook, terwijl de engel sprak, dat die kleine vogeltjes en ook die konijntjes daar zo heel rustig zaten. Het was alsof ze zaten te luisteren naar wat die engel zei, het was heel apart. Toen zei ik, “Begrijpen ze u?”
Een dier luistert beter naar God dan de mens, zei de engel.

Jij gaat jouw weg, en ik de mijne, zei de engel toen we opstonden, en zo liepen we richting mijn huis.
Terwijl we liepen, omdat de engel dat zei, van: Jij gaat jouw weg en ik de mijne, toen liep ik ook helemaal alleen. Ik liep het laatste stukje weer naar huis, en bij de voordeur van het huis aangekomen, hoefde ik de deur niet te openen met de sleutel, maar ik kon er gewoon doorheen gaan. Ik liep zo het huis binnen, en ik kwam zo op de slaapkamer.
Maar daar aangekomen, zag ik daar mijn lichaam liggen. En toen vroeg ik mij af, ‘Ja, wat moet ik nu doen?’ Ik was echt een beetje radeloos. Ik dacht van, ‘Ja, mijn lichaam ligt daar, maar hoe kom ik daarin? Hoe kom ik terug?’ En toen ik radeloos begon te worden, en mij afvroeg, ‘Ja, wat moet ik nu doen?’ zag ik opeens de engel weer naast mij…

Zie je wel? zei de engel, dat de mens niet zijn eigen gang moet gaan?
Ook al zegt de engel Gods: Ga jouw eigen gang!
Ja…
Ga maar Benjamin. Hij maakte een gebaar en draaide zo mijn lichaam om, en liet me langzaam zakken in het lichaam. Toen hij dat deed, en toen ik mij weg zag zakken – ik voelde alsof ik in een kussen zakte als het ware, maar dan nog veel zachter natuurlijk – zag ik dat de engel weg was.
Ik dank u dat u hebt zitten luisteren naar de boodschap, die ik u doorgaf.

God zegene u, Shalom!

 

Opmerking: Volledige tekstweergave voor doven, slechthorenden en anderstaligen
Use Google Translate and Bookmark it. Deel deze belangrijke boodschappen!
Vertalers in andere talen zijn zeer welkom

More messages on this website, also in English, Spanish, Portuguese, German, Filipino, Indonesian, Swahili, Korean and Russian!

Bron:  Evangelicalendtimemachine.com