DutchVideo 2020

Ouders zijn, is een verantwoordelijke taak tegenover God

Uw liefhebbende Vader, Yeshua HaMashiach ook wel eens lachen om zijn kinderen die Hem gehoorzaamt en die Hem groot maakt.

Gepubliceerd op 21 September 2020 door Evangelical Endtime Machine International

Please share and do not change © BC

 

Volledige weergave:

Hallo, welkom! Op 18 September 2020, bracht de bode engel Gods deze boodschap over aan eindtijdprofeet Benjamin Cousijnsen, dat ik graag met u wil delen.

Shalom! Ik begroet u in de Kadosh, heilige en wonderbare Naam van Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus. Voorwaar, mijn naam is Talisa, en ben een bode engel Gods.

Voorwaar, wat zijn uw kindjes toch schatjes en tot grote zegen!
Het is leuk om te zien. Zelfs Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus en de engelen moeten wel eens lachen om uw kindjes en wat kunnen ze gezegend zijn voor de Heer! En een van de schatjes gaat al naar school en zegt al tegen de juffrouw in de groep bij het eten: “Bidden!”

Voorwaar, verheugt is de Here, Elohim, Adonai, Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus uw Abba, Vader over u gezin.
Voorwaar, vele ouders kunnen leren van hen kinderen. Ze zijn zo vrolijk en blij, o.a. Voorwaar, als mama en papa zijn, is een verantwoordelijke taak tegen over God. En God weet dat ook tegenover zijn geliefden. Voorwaar, zoals een kindje hoort te luisteren naar zijn mama en papa en soms word bestraft en bemoedigt en zegent en onderricht en leert, zo is ook de houding van uw liefhebbende Vader, Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus naar u, die ook wel eens kan lachen om zijn kinderen die Hem gehoorzaamt en die Hem groot maakt.

Voorwaar, zo spreekt de Here Yeshua HaMashaich, JHWH, Jezus Christus,
“U bent zeer goede ouders voor uw gezegende kinderen. Dit mag iedereen weten.”, zegt de Here, uw Abba, Vader, die u eert en verhoogt en aanbid als gezin. Hij zegene u, en beschermen u allen. Amen!

Ik ga nu, sprak de bode engel Gods, Ruacha, Yeshu, Shalom!

 

Opmerking: Volledige tekstweergave voor doven, slechthorenden en anderstaligen
Use Google Translate and Bookmark it. Please share and do not change © BC
Vertalers in andere talen zijn zeer welkom

More messages on this website, also in English, Spanish, Portuguese, German, Filipino, Indonesian, Swahili, Surinamese, Korean, Polish and Russian!

Bron: Evangelicalendtimemachine.com