DutchVideo 2020

Openbaring: Wat zich afspeelt binnen de muren van Rome

Openbarende boodschap Gods: Binnen de muren van Rome worden in het verborgene voorlopig geen kinderen uitgenodigd, omdat men vreest voor het Coronavirus bij seksueel contact en misbruik. Verder hebben zij onderling een speciale gelofte afgelegd en worden bijvoorbeeld homoseksuelen gewoon gesteund!

Gepubliceerd op 17 juli 2020 door Evangelical Endtime Machine International & Heiscoming12

Please share and do not change © BC

 

Volledige weergave:

Welkom! Op 17 juli 2020 bracht de bode engel de volgende openbarende boodschap Gods over aan eindtijdprofeet Benjamin Cousijnsen.

Shalom! Ik begroet u in de kadosh, heilige Naam van Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus, de Koning der koningen. Voorwaar, mijn naam is Vermendo, en ben een bode engel Gods.

Voorwaar, stille wateren hebben diepe gronden.
Paus Franciscus met zijn charismatische charmes, die velen verblindt met zijn tactieken en manipulatie, houdt zich schuil binnen de muren, en houdt zich bezig met de pausen en priesters, onder andere. Ze hebben een gelofte afgelegd om elkaar te blijven steunen, wanneer iemand op een overtreding betrapt wordt! Zo ook worden de homoseksuelen in het verborgene gewoon gesteund en vrijgepleit van homoseksuele geaardheid. Zelfs geslachtsverandering wordt niet als zonde gezien, omdat dit in het voordeel van de pausen en priesters binnen de muren is!

Voorwaar, ook wordt men binnen de muren streng gecontroleerd op Corona en andere virussen.
Er worden in het verborgene voorlopig geen kinderen uitgenodigd, omdat men vreest dat het Coronavirus, onder andere, bij seksueel contact en misbruik overgebracht wordt en velen besmet zullen worden. Voorwaar, men treedt nu streng op in Rome en houdt zich eraan om binnen de muren te blijven!

Titus 1, vers 15  Alles is rein voor de reinen, maar voor hen, die besmet en onbetrouwbaar zijn, is niets rein. Maar bij hen zijn zowel het denken als het geweten besmet.

Rome wordt gezien als een gemeenschap van onheilige, schijnheilige satan aanbidders, die niet te vergelijken is met Sodom en Gomorra.
Want Sodom is vergeleken met wat zich afspeelt onder de pausen en priesters binnen de muren van Rome nog heilig!

Er is ook een voorlopig reisverbod opgelegd voor Paus Franciscus.
Ik ga nu, sprak Gods bode engel, Ruacha, Yeshu, Shalom!

 

Opmerking: Volledige tekstweergave voor doven, slechthorenden en anderstaligen
Use Google Translate and Bookmark it. Please share and do not change © BC
Vertalers in andere talen zijn zeer welkom

More messages on this website, also in English, Spanish, Portuguese, German, Filipino, Indonesian, Swahili, Surinamese, Korean, Polish and Russian!

Bron: Evangelicalendtimemachine.com