DutchVideo 2017

Openbaring Gods: Spoedig zal Frankrijk weer een aanslag te verwerken krijgen

Sommige landen hebben genoeg van die extreme terroristen, en nemen het recht in eigen handen. Lees of beluister de volledige profetische en openbarende boodschap Gods! (After clicking the video, wait for a moment until it plays.)

Gepubliceerd op 3 apr 2017 door Evangelical Endtime Machine International & Heiscoming12

Please share and do not change © BC

war-on-terror

Volledige weergave: 

Hallo, welkom! Op 3 april 2017 bracht Gods bode engel, woord voor woord, de volgende openbarende en waarschuwende boodschap Gods over aan eindtijdprofeet Benjamin Cousijnsen.

Shalom! Ik begroet u in de wonderbare naam van Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus.

Voorwaar, voorwaar, hoor aandachtig!
Er zijn in Nederland, in Dordrecht en andere geheime locaties, trainingsscholen die zich bezighouden met hoe men een bloeddorstige terrorist kan uitschakelen. Zelfs de politie, of leger of geheime dienst, staan niet in verbinding met hen. Meer en meer nemen de burgers het recht in eigen handen en beginnen een verborgen club, en volgen schiettrainingen en gevechtstrainingen om een terrorist te kunnen doden. Eigenlijk komt het idee van ISIS af, zowel het doden. In Dordrecht leert men meerdere kogels door het hoofd te schieten.

Sommige landen hebben genoeg van die extreme terroristen,
omdat men al zoveel tegemoet komt naar de vluchtelingen toe, zoals kerken bouwen in overheidsgebouwen, en gebedsruimtes plaatsen. Zelfs bij bedrijven en airports wordt hier reken mee gehouden. Maar men vergeet, dat er nog weinig rechten overblijven voor de eigen bewoners, en dat men Europa ziet veranderen in ISISROPA. Meer hierover vindt men in de boodschap, met de titel: ‘Europa is hard op weg om te veranderen in ISISROPA!’

Voorwaar, spoedig zal Frankrijk weer een aanslag te verwerken krijgen!
Ik ga nu, Ruacha, Yeshu, Shalom!

 

Opmerking: Volledige tekstweergave voor doven, slechthorenden en anderstaligen
Use Google Translate and Bookmark it. Please share and do not change © BC
Vertalers in andere talen zijn zeer welkom

More messages on this website, also in English, Spanish, Portuguese, German, Filipino, Indonesian, Swahili, Surinamese, Korean, Polish and Russian!

Bron: Evangelicalendtimemachine.com